Serviceintervaller

Skifte batteri på Wisetrap

I alle Wisetraps sidder der et batteri, så kloakfælden virker. Det er et traditionelt bly/syre-batteri. Sådan er det på alle Wisetraps.

Et batteri holder i cirka 3 måneder. Derefter skal det erstattes med et andet batteri.

Det sker typisk ved at en tekniker henter Wisetrappen op af kloakken og monterer et nyt batteri.

GRAFIK

På Smart Pipe med lithiumbatteri holder batteriet i 12 måneder.

Wisetrap lever på lånt tid

Wisetraps blev produceret i perioden 2009-2017.

En Wisetrap forventes at have en levetid på 5 år. Det hårde miljø, hvor kloakfælden er placeret, kræver sit. De Wisetraps, som fortsat er i aktiv tjeneste, må derfor forventes at leve på lånt tid. Men så er der Smart Pipe.

Da Anticimex købte WiseCon overtog vi også udviklingen af produkterne. Wisetrap skiftede navn til Smart Pipe. Det er dog ikke kun navnet, der er skiftet. Der er også investeret store summer i at forbedre den intelligente kloakfælde.

GRAFIK

Man kan derfor ikke sige, at en Smart Pipe blot er en Wisetrap med et nyt navn. Blandt andet er der sket en opgradering af batteriteknologien. Hvor Wisetrap brugte bly/syre-batterier, bruger Smart Pipe lithiumbatterier. På baggrund af denne udvikling kan kloakfælden ny køre et helt år på et batteri, i modsætning til de tre måneder. Det gamle batteri vejede 10 kilo, det nye vejer 1 kilo.

En af styrkerne ved de intelligente kloakfælder er Wiseplan, som giver det store overblik. Også her er der udviklet et bedre system. Dette system understøtter Smart Pipe. Ikke Wisetraps, som kører på den gamle udgave af Wiseplan. Den gamle Wiseplan vil blive nedlagt. Det er endnu ikke besluttet, hvornår dette vil ske.

Kontakt os for oplysninger om Smart Pipe

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44