Bekæmpelse af borebiller i hele Danmark

Effektiv bekæmpelse af borebiller

Bekæmpelse af borebiller

Vores erfarne skadedyrsteknikere har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Det gør det muligt for os at levere en professionel og effektiv bekæmpelse af borebiller.

Bestil bekæmpelse af borebiller her

Små huller efter træorm

Hvis du finder små huller i træværk, møbler eller i tagkonstruktionen på dit hus, vil der ofte være tale om et angreb fra borebiller og borebillernes larver (træorm). Borebillernes larver kan leve i træet i årevis, og kan med tiden ødelægge en hel tagkonstruktion på et hus.

Betydelige skader efter borebiller

Den almindelige borebille kan efterlade sig betydelige skader. Efterhånden som larverne bliver større, vil de gnave sig længere ind træet og dermed udvide deres boregange. Det resulterer i små huller i træværket, og hvis der er tale om et kraftigt borebilleangreb, kan træet blive svækket.

Borebiller i alle former for træ

Den almindelige borebille kan bosætte sig i alle former for træ og træværk, og man vil kunne finde spor efter borebiller i de fleste ældre huse her i landet. Det kan for eksempel være i staldbygninger, kældre og udhuse, hvor borebillerne i årenes løb kan ødelægge tømmeret fuldstændig.

I nyere byggeri oplever man sjældent de store problemer med borebilleangreb, da der ofte er et bedre og mere tørt indeklima, end der f.eks. er i ældre huse og bygninger.

Sådan foregår en bekæmpelse af borebiller

I nedenstående video kan du se, hvordan en bekæmpelse af borebiller foregår.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44