Problemer med skægkræ - dem løser Anticimex

Bekæmpelse af skægkræ

Hvem får skægkræ?

Det er især i private boliger, fordelt over hele landet, at vi rykker ud til behandlinger mod skægkræ. Ofte via boligforeninger, som vi også hjælper med at bekæmpe andre skadedyr. For et bibliotek, et arkiv eller lignende er skægkræ særlig dårligt nyt, for skægkræ lever af cellulose, som der er er i bøger.

Hvor opholder skægkræ sig?

Skægkræ sammenlignes ofte med sølvfisk, især når der er tale om ikke helt udvoksede skægkræ.

Der er dog en del forskelle mellem de to insekter. Ud over størrelsen er der også de steder, hvor man finder skægkræ. I modsætning til sølvfisk, som har brug for fugtige omgivelser, kan skægkræ også findes i de ikke-fugtige rum. Skægkræ opholder sig først og fremmest indendørs.

Er skægkræ farlige?

Skægkræ (eller skægget sølvkræ, som de egentlig hedder) er ikke farlige for hverken mennesker eller dyr. De lever af tørre madvarer, såsom mel og gryn, samt celluloseholdige produkter. De har en stor forkærlighed for lim såsom fx tapetklister, bøger, fotoalbum mv. deres proteinbehov dækkes af organisk affald og døde insekter. Derfor vil museumsgenstande, frimærkesamlinger, visse tekstiler og gamle bøger være i farezonen, når du har skægkræ.

Mange føler sig generet af skægkræ, hvorfor de bliver betragtet som et skadedyr, som ønskes bekæmpet.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi har været i Danmark siden 1999.

Udover skægkræ bekæmper vi også rotter, mus, væggelus, hvepse, duer, måger og mange andre skadedyr. Vi er 120 ansatte, hvoraf 100 er skadedyrsteknikere, som er fordelt ud over hele landet. Der er også en i nærheden af dig.

Også på verdensplan er Anticimex et af de største skadedyrsfirmaer. Du finder os i 21 lande, fordelt ud over hele kloden. Vi er mere end 10.000 ansatte. Firmaet startede i Sverige i 1934.

Slip af med skægkræene

Kontakt os i dag på telefon 69 15 17 44 eller send os en besked via kontaktformularen her under og bestil bekæmpelse af skægkræ.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44