Audit

Hvad består audit af?

I løbet af auditbesøget vil der blive fokuseret på følgende områder:

  • Rapport
    En rapport der beskriver forholdene for din virksomheds fødevaresikkerhed.
  • Stikprøvekontrol
    En stikprøvekontrol af jeres køle- og fryseenheder (evt. temperaturkontrol af kolde og varme retter)
  • Rengøringsprøver
    af produktberørende og ikke produktberørende overflader (hvis det ønskes)
  • Kontrol af isterningemaskinen
    Hvis det ønskes, laver vi en kontrol for at få et retvisende billede af rengøringsstandarden, svaret fås indenfor 15 sek. ved brug af ATP-metoden
  • Uanmeldt besøg
    Hvis du ønsker det, kan vi aftale et uanmeldt besøg, hvor følger vi op på de afvigelser, som rapporten viste.

Hvad er dit udbytte af audit?

Når du får gennemført et audit af Anticimex' erfarne fødevaresikkerhedskonsulenter, vil de påpege de ting, der bør forbedres for at sikre den bedst mulige fødevaresikkerhed. Før tilsynsførende fra Fødevarestyrelsen gør det. Det giver dig mulighed for at rette op på forhold, der ikke er som foreskrevet.

Hvem kan have udbytte af denne løsning?

Det vil alle fødevareproducerede virksomheder. Så uanset om du står for køkkenet på en offentlig institution, har en restaurant eller et cateringfirma etc. kan du få god gavn af denne løsning.

Vi kan også hjælpe dig med:

Egenkontrol

Biologiske analyser

Kursus i almen fødevarehygiejne

Mærkning

Kontakt os og få hjælp til audit

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med. Så finder vi en løsning, der passer til dit behov. Vi er landsdækkende.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44