Mågewirer

Mågewirer

Mågerne vil have plan overflade - det forhindrer mågewiren

Måger foretrækker at have en plan overflade, som de kan lande på og bygge deres reder på. Når der monteres mågewire på tagryggen og på det flade tag, forhindre det mågerne i at lande. De vil derfor søge andre steder hen, hvor det er nemmere at komme til end hos dig.

Så du slipper for deres svineri, deres skadevolden og deres aggressive adfærd.

Har du brug for mågewire, for at slippe af med mågerne?

Det er meget sandsynligt. Inden vi kommer dertil vil vi dog besigtige det område, som du ønsker sikret mod måger. På den måde sikrer vi dig, at du får den optimale løsning, baseret på den aktuelle situation. Oftest kræver en effektiv bekæmpelse af måger en kombination af flere fuglesikringsløsninger, hvoraf mågewirer ofte vil være en af dem.

Udover at være en effektiv løsning, er mågewire også en diskret løsning, der ikke går ud over bygningens arkitektur.

Hvad koster mågewire?

Mågewiren i sig selv koster ikke det store. Det er arbejdslønnen - og i mange tilfælde udgiften til en lift - der står for størstedelen af investeringen i bekæmpelsen af måger.

Fordi der ikke vil være to opgaver, der er ens, har vi ikke en fast pris for bekæmpelse af måger med installation af mågewire og evt. andre tiltag. I stedet besigtiger vi din ejendom, hvorefter på du et tilbud på at få løst opgaven.

Hvordan monteres mågewiren?

Wiren monteres typisk på metalbeslag, der sikrer at selve wiren er hævet fra tagryggen eller taget, hvor den monteres. På det flade tag monteres mågewiren parallelt, så det bliver umuligt for mågen at lande.

Hvornår er det bedst at installere mågewiren?

I dag er bedre end i morgen. Får mågerne først smag for dit flade tag eller din tagryg, kan de være meget vedholdende i deres insisteren på at blive. Når det er sagt kan det være udfordrende at installere mågewiren mens mågerne ruger og har unger. I den periode vil de være mere aggressive end ellers. Når sommeren går på hæld og mågekolonierne spredes vil det være oplagt at sikre installere en løsning, som besværliggør/umuliggør deres tilbagekomst til næste forår.

Vi kan også hjælpe dig med rengøring efter mågerne

Når du har været udsat for måger ved du, at de kan svine ganske forfærdeligt. Der skal mere end lidt vand og sæbe til. Det kan vi også hjælpe dig med.
> Læs mere om rengøring og oprens efter måger.

Få hjælp mod mågerne - kontakt os nu

Der er ikke meget godt at sige om at have måger. Kontakt os derfor nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44