Mågebekæmpelse - det klarer Anticimex for dig

Mågebekæmpelse

Vi holder dig orienteret

Når vi har været ude og løse opgaven, laver vi en servicerapport, der fortæller hvad der er sket og hvilke observationer, vores tekniker har gjort. Så du ved, hvad vi har lavet hvornår. Denne rapport sender vi til dig pr. mail.

Derfor har vi brug for mailadressen til den, der skal modtage servicerapporten. Du får en servicerapport hver gang vores tekniker har været hos dig i forbindelse med bekæmpelse af mågerne. Ønsker du, at der er flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre, så længe vi har mailadresserne.

Anticimex - din pålidelige partner til mågebekæmpelse

Vil du undgå, at måger bosætter sig på din ejendom og er til gene for din virksomhed? For at undgå skader på din bygning og minimere sundhedsrisici, må der iværksættes en plan for bekæmpelse af måger. Anticimex hjælper dig med effektiv mågebekæmpelse, og vi sørger for den mest effektive mågesikring uden brug af gift. Da det altid er lettest at bekæmpe måger, inden de bygger rede, anbefaler vi virksomheder at sætte tidligt ind mod måger.

Anticimex er et af Danmarks største firmaer inden for bekæmpelse af skadedyr, og vi har skadedyrsrådgivere fordelt ud over hele landet. Vi har også en tekniker i nærheden af dig.

På verdensplan er Anticimex også blandt de største skadedyrsfirmaer. Du finder Anticimex i 21 lande, og vi er mere end 15.000 ansatte.

Få hjælp mod mågerne - kontakt os

Hvis du har behov for mågebekæmpelse, er du havnet det rette sted. Det kan vi hjælpe dig med. På baggrund af din dialog med vores skadedyrskonsulent får du et tilbud på en løsning på mågebekæmpelse.

Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44. Så løser vi dine problemer med måger.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44