Anticimex bekæmper coronavirus i Danmark

Nyhed

Anticimex Danmark går aktivt ind i kampen mod coronavirus. Det sker ved at desinficere lokaler, hvor coronasmittede har opholdt sig. Så bakterierne ikke spreder sig yderligere.

Tilbud til sundheds- og plejesektoren, kontorer, daginstitutioner, boligforeninger o.l.

"Vi forventer, at det især vil være sundhedssektoren, offentlige institutioner, kontorer og lignende, der vil efterspørge denne ydelse", siger adm. direktør Rune Sejersen og fortsætter: "Vi forventer at kunne begynde med desinfektionen af coronavirussen i uge 13. Behandlingen virker også på andre vira. Vi kører i hele landet."

Det vil være steder, hvor der kommer mange mennesker, selv om Danmark er lukket ned. Steder, hvor det er vigtigt, at ansatte og kunder kan føle sig trygge.

Læs mere om desinfektion af coronavirus her

Coronavirus bekæmpes med tågesprøjtning

Med en række særlige sprøjter og et middel, der dræber coronavirussen, hvor der bliver sprøjtet, vil Anticimex sørge for, at inficerede rum hurtigt kan tages i brug igen.

Anticimex har stor erfaring med tågesprøjtning

I dag bliver en række skadedyr også bekæmpet med tågesprøjtning. Her kræver det også en lang række sikkerhedsforanstaltninger.

På den baggrund er Anticimex godt rustet til også at nedkæmpe coronavirus, hvor den forekommer inde i bygninger.

Verdensomspændende indsats mod corona

Det er ikke kun i Danmark, at Anticimex bekæmper coronaen. Det sker også i Malaysia, Holland, Italien og Spanien. Formodentlig vil flere lande følge efter. Anticimex er i dag i 19 lande, fordelt over hele verden.

Har du behov for desinfektion af corona?

Hvis dine bygninger har behov for at blive desinficeret for coronavirus, kan vi hjælpe dig. Udfyld nedenstående formular eller ring til os på 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44