Rotte

Færre rotter giver store besparelser

Kunde

Sorø og Holstebro forsyninger. Begge arbejder systematisk med at forebygge og undgå rotteproblemer til gavn for borgernes sikkerhed og budgetterne.

Problem

Rotterne forårsager skader på installationer og er til gene for borgerne.

Løsning

Sorø har sat 167 højteknologiske ind i kampen mod rotterne i kloakkerne. Strategien er, at Sorø Forsyning i forbindelse med separatkloakering rydder områder for rotter.

Når man rydder et område for rotter, før gravearbejdet går igang, undgår man, at rotterne jages op på overfladen - til fare og gene for borgerne.

Når området er rottefrit, kan gravearbejdet startes og Sorø Forsyning kan renovere de beskadigede kloakrør og udføre separatkloakering.

"Med renovering og separering minimerer vi samtidig antallet af rotter, der kommer op til overfladen via huller og leder efter føde, hvilket også er til gavn for borgernes sikkerhed. Og i takt med reduceringen i rottebestanden forventer vi en besparelse på op mod 30 procent på rotterelaterede skader på kloaknettet", siger Leif Hemmingsen, projektleder hos Sorø Forsyning.

Resultat

Op imod 30 procent besparelse på rotterelaterede skader kan opnås ved at sætte ind med elektroniske Smart Pipes og rydde store dele af kloaknettet systematisk, viser erfaringer fra bl.a. Holstebro og Sorø forsyninger.

Vind kampen over rotterne med Smart - uden brug af gift

Du kan vinde kampen over rotterne. Helt uden at bruge gift. I mange tilfælde er vores Smart-løsning den rette. Læs mere om SMART Rottebekæmpelse her.

Smart er vores intelligente rottefælder, som kan installeres i kloakker. Hvor de fleste rotteproblemer stammer fra. Smart-fælderne er digitale og fortæller, hvor og hvornår der er aktivitet.

På den måde får du en mere effektiv og målrettet rottebekæmpelse. Hele døgnet. Hele året.

Smart-systemet består også af rottefælder, der placeres over jorden. Det kunne være i eller omkring dine bygninger. Disse rapporterer også aktivitet.

Alle disse informationer samles i Smart Data Hub. Analyse af disse data giver det bedste udgangspunkt for rottebekæmpelsen.

Så du vinder kampen over rotterne.

Få hjælp - kontakt os

Vi kan også hjælpe dig. Kontakt os på 69 15 17 44 eller skriv en besked via kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44