Sune hjælper danskerne af med rotterne, helt giftfrit

Hver eneste dag sker det: Rotter trænger ind i huse, lejligheder og andre bygninger i Danmark. Ofte er det kloakken, som er rotternes vejen ind.

Rotternes motorvej

”Kloakkerne under vores huse fungerer som rotternes motorvej. Rotterne bor i kloakkerne. De rotter, der søger op i husene, er ”flygtet” fra kloakkerne. Derfor er det oplagt at fokusere på at bekæmpe rotterne i kloakkerne”, siger Sune Kongsager.

Når du har fået rotter ind i din bygning, går det ud over kabler, ledninger og alt muligt andet. Rotterne gnaver i alt. Samtidigt kommer der lugt, rotteekskrementer og smittefare.

Din bygning bliver en rotterede

Typisk er det en drægtig hunrotte, der finder vej til din bygning. Hun leder efter et trygt og tørt sted til at få sine unger.

Til at begynde med hører du gnavelyde inde fra din væg eller etageadskillelsen. Efter et stykke tid forsvinder disse gnavelyde. Nogle dage senere begynder pibelydene. Det er rotteungerne, som er født i din bygning. Når der er gået endnu et par dage, kan du høre, hvordan ungerne er begyndt at røre på sig. Du vil også kunne høre, når rotterne bevæger sig opad eller nedad i afløbsrørene.

”Rotter stinker. Har du fået dem indenfor, bag vægge eller under gulvet, skal det renoveres. En renovering kan blive dyr, især hvis der er vådrum involveret”, siger skadedyrstekniker Sune Kongsager.

Bekæmp rotterne i kloakken med Smart Pipe

For at bekæmpe rotterne, installeres Smart Pipe kloakfælden under huset. I kloakudløbet. Nogle bygninger har flere udløb, hvilket kræver flere kloakfælde. Hver fælde er koblet op til et system, hvor man holde styr på antallet af rotter og deres bevægelsesmønster.

Ikke flere rotter ind i huset

"Når kloakfælden er blevet installeret, kommer der ikke flere rotter ind i bygningen. Så kan vi fokusere på at bekæmpe og fjerne de rotter, som er kommet ind i bygningen. Vi foretager en risikovurdering, som ligger til grund for det løsningsforslag, som kunden får", fortæller Sune.

Uden brug af gift

Smart Pipe er giftfri og belaster derfor ikke miljøet. Det er noget, som mange af vores kunder sætter stor pris på. Når fælden slår en rotte ihjel, bliver rotten skyllet ud med afløbsvandet.

Hurtig installation af kloakfælder

Når Sune installerer en Smart Pipe i en kloak, går det hurtigt. Især når han har tegninger over afløb og rør. Det giver den bedste placering af kloakfælden og dermed også den bedste rottebekæmpelse.

Forebyggelse sparer penge

Mange boligejere vælger at sætte aktivt ind overfor rotteplagen. Skader som følge af rotteangreb er nemlig sjældent noget, som forsikringen dækker. Er der tale om et vådrum, der skal renoveres, kan regningen løbe op i flere hundredetusinde kroner.

Læs mere om Smart Rottebekæmpelse her.

Kontakt os og få hjælp

Hvis du også ønsker at minimere risikoen for rotter, så lad os hjælpe dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44