Sådan slipper du for rotter om sommeren - Anticimex

Sådan slipper du for rotter om sommeren

Rotter er et stadigt stigende problem. De udgør både en trussel mod vores helbred, men kan også forårsage skader på bygninger, når de gnaver igennem ledninger og rør.

- Om sommeren er vi længere oppe end normalt. Både på grund af varmen, men det er også lysere, og derfor ser vi flere af dem lige i øjeblikket. Det betyder dog nødvendigvis ikke, at der er flere af dem. Til gengæld kommer de tættere på os rent fysisk, fordi vi fordrer dem indirekte med mad i større udstrækning, forklarer Håkan Kjellberg, der er skadedyrsekspert i Anticimex.

Der findes dog nogle ting, som du bør gøre for at minimere chancen for at få besøg af rotter. Nogle forholdsregler, som du bør gøre klogt i at anvende, da rotterne bærer på mange farlige bakterier og virusser, der kan gøre os alvorligt syge. Især børn og ældre vil være udsat, hvis de kommer i kontakt med en rotte. En overflade der har været i berøring med rotteurin kan nemlig være livsfarligt.

- Det bedste du kan gøre for at forebygge rotteangreb, er at besvære rotternes adgang til føde. Hold øje med kødet og andre fødevarer, når du griller. Tør bordet grundigt af, når du spiser udenfor. Og ryd efter madrester, og smid det i en aflukket skraldespand, fortæller Håkan Kjellberg.

Har du problem med rotter?

Kontakt os i dag. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44