Anticimex kan hjælpe dig i kampen mod rotterne. tlf 69151744

Skal man anmelde rotter?

Rotter skal anmeldes – også når der kun er mistanke

Hvis du har set en rotte, skal du anmelde det til din kommune. Du skal også melde det, hvis du har mistanke om at der er rotter. Uanset om du er ejer eller lejer. Typisk foregår det via din kommunes hjemmeside. Hvis du søger på din ”[kommunes navn] kommune rottebekæmpelse”, er første resultat for det meste den side, hvor du kan anmelde rotterne. Rotteanmeldelsen klarer du typisk online.

Når du har anmeldt rotterne – eller mistanken om rotter – bliver du kontaktet af rottefængeren, som skal bekæmpe rotterne. I nogle tilfælde er det kommunens tekniske afdeling, der står for bekæmpelsen af rotter i kommunen. I andre tilfælde har kommunen outsourcet den kommunale rottebekæmpelse til et privat firma. Anticimex hjælper den del kommuner med deres rottebekæmpelse.

Den kommunale rottebekæmpelse har du betalt for

Når du kontakter den kommunale rottebekæmpelse for at slippe af med rotterne, skal du ikke have penge op af lommen. Rottebekæmpelsen er allerede betalt via ejendomsskatten.

Hvad hvis den kommunale rottebekæmpelse ikke er nok?

I nogle tilfælde rækker den kommunale rottebekæmpelse ikke til de behov, som en række virksomheder har.

Derfor vælger de at tegne en aftale med Anticimex om at forebygge og bekæmpe rotter (og andre skadedyr). Det vil ofte være myndighedskrav og certificeringer, der ligger til grund for dette.

Derfor har Anticimex kunder i mange forskellige brancher, som vi hjælper med at forebygge og bekæmpe rotter.

Når man har indgået denne aftale, skal man kontakte Anticimex, ikke kommunen. Og så rykker vi ud i henhold til den aftale, som er indgået.

Kan man slippe for at skulle melde rotter?

Man har pligt til at melde rotter, når man har set en rotte eller der er mistanke om rotter (afføring, gennemgnavede kabler, stank m.m.)

Der er dog løsninger, hvor systemet hurtigt vil opdage, hvis der er kommet rotter (eller mus) ind. Det er vores SMART rottebekæmpelse.

SMART er en serie af overvågnings- og/eller bekæmpelsesenheder, som er aktive hele døgnet, hele ugen, hele året. Opdages/dræbes en rotte af en enhed, sendes besked til det centrale kontrolsystem. Så vi kan sætte hurtigt ind. Det bliver logget, så dokumentationen er på plads.

Ud over at give kortere udrykningstider og øget tryghed, giver SMART også en bedre dokumentation, som kan vises til relevante myndigheder og certificeringsvirksomheder.

Yderligere har SMART den fordel, at det er en giftfri løsning. Der benyttes teknologi og data i stedet for gift.

I Danmark har mange af vores kunder fået øjnene op for mulighederne og udbyttet med SMART. Det samme gælder for kunder i de øvrige 18 lande, hvor Anticimex er repræsenteret. Der er i dag installeret mere end 150.000 SMART-enheder hos Anticimex-kunder.

Har du problemer med rotter, kan vi hjælpe dig

Hvis du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at forebygge og bekæmpe rotter, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44