Skadedyrsbekæmpelse for private

Skadedyrsbekæmpelse for private

Hvilke skadedyr bekæmper Anticimex?

Som et af Danmarks største og mest erfarne skadedyrsfirmaer, kan vi hjælpe dig med en meget bred vifte af skadedyr. Der er dog nogle skadedyr, som vi bekæmper hyppigere end andre, når der er tale om skadedyrsbekæmpelse hos private. Det gælder især nedenstående skadedyr.

  • Hvepse, myrer, væggelus
  • Mus, flagermus, skægkræ
  • Sølvfisk, møl, husmår
  • Muldvarpe, mosegrise, edderkopper

Hvordan foregår det?

Når du har kontaktet os og bestilt bekæmpelse af et skadedyr, sender vi opgaven til en af vores teknikere i dit område.

Teknikeren vil hurtigt ringe til dig for at aftale tid for bekæmpelsen. Bemærk, at skadedyrsteknikeren ofte ringer fra skjult nummer.

Har du brug for bekæmpelse af hvepsebo eller myrebekæmpelse, kan vores kundeservice sørge for, at der hurtigt kommer en tekniker ud til dig, som løser opgaven.

Har du brug for fjernelse af flagemus, skal vores konsulent se op opgaven, hvorefter du får et tilbud på løsning af opgaven.

Derfor skal vi bruge din e-mailadresse

Efter besøget vil teknikeren skrive en rapport, så du og vi ved, hvad der er sket. Den sender vi til dig som en PDF-fil, pr. mail. Derfor har vi brug for at kende din mailadresse. Samtidig vil fakturaen for den udførte opgave også blive sendt pr. mail.

Hvad har du brug for hjælp til?

At du er havnet på denne side kunne tyde på, at du har udfordringer med skadedyr, som du gerne vil slippe af med. Hvad generer dig? Kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder for at få hjælp.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44