Emballator Lagan Plast

Emballator Lagan Plast udvikler, producerer og markedsfører plasticspande – og -dåser til fødevarer og kemiske produkter. Firmaet har to fabrikker i Sverige, i Vittsjö og Ljungby. Skadedyr har det med lejlighedsvist at komme på besøg, som på de fleste andre fabrikker.

Som leverandør af løsninger til fødevareindustrien, har firmaet en nul-tolerance politik over for skadedyr. Af samme årsag er giftbaseret skadedyrsbekæmpelse ikke en ideel løsning.

Mangeårigt samarbejde med Anticimex

”Vi har arbejdet sammen med Anticimex i mange år. At undgå gift er i overensstemmelse med vores bæredygtige profil” siger adm. direktør Håkan Larsson. ”Fabrikken i Vittsjö har allerede udskiftet alle traditionelle fælder med Anticimex Smart-enheder. Fabrikken i Ljungby er godt på vej til at opnå det samme”.

Fokus på bæredygtighed

Ud over at løsningen lever op til deres bæredygtige profil, værdsætter Håkan personligt Anticimex Smart for sin positive effekt på naturen.

”Det føles godt at minimere belastningen af naturen”, siger Håkan og fortsætter: ”Når det er nødvendigt at fjerne skadedyr fra vores fabrikker, foretrækker jeg en løsning, hvor dyrene ikke lider”.

Ifølge Håkan stammer Emballator Lagan Plasts bestræbelser på at blive giftfri fra firmaet selv. Kunderne kræver det ikke. Når det er sagt, mener Håkan, at det kun er et spørgsmål om tid, før det sker.

”Vi prøver altid at være et skridt foran” siger Håkan. ”Det er vigtigt for os”.

Skal vi også hjælpe dig?

Kan du også se udbyttet ved intelligent og giftfri skadedyrsbekæmpelse, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44