Jerez

En række lokaliteter i bymidten, såsom markeder og områder med butikker, var identificeret som områder med store rotteproblemer. Uden for bymidten medførte rotternes aktiviteter i kloakkerne en fare for kloaksystemer, rørledninger og trafiklys.

Da Jerez havde en strategi om at blive en ”smart” by, var det oplagt at bruge Smart, der anvender moderne teknologi, i kampen mod rotterne. Og da byen samtidig havde et mål om at anvende bæredygtige løsninger og at reducere brugen af gift, var Smart rottefælder, hvad byen havde behov for.

På den baggrund fik Anticimex til opgave at levere pålidelig, effektiv og miljøvenlig bekæmpelse af insekter, gnavere og duer i hele byen.

Takket være Anticimex Smart blev rotter og mus bekæmpet – uden brug af gift. Udover at bekæmpe gnaverne, overvåger Anticimex Smart – med strategisk placerede sensorer – gnaveraktiviteten i og under byen. Smart giver real-time oplysninger, så der kan skrides ind med det samme.

”Med den ny teknik kan vi reducere forbruget af rottegift og være mere miljøvenlige”, udtaler Mamen Sánchez Díaz, borgmester i Jerez.

Har du også brug for hjælp?

Hvis du også har brug for hjælp til at forebygge og bekæmpe skadedyrsproblemer, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44