hvorfor-kommer-der-soelvfis? Anticimex giver dig svaret

Hvorfor kommer der sølvfisk?

Sølvfisks mest foretrukne opholdssted er kældre, køkkener, håndvaske og badeværelser. Her trives de i fugtige omgivelser. De kan næsten ikke overleve medmindre luftfugtigheden overstiger de 75%. Derfor er fugten årsagen til at sølvfiskene kommer.

Det kan være svært at gøre sig klog på årsagen til at luftfugtigheden er høj. Her er der et par typiske eksempler:

  • Nå du har taget bad, er det vigtigt at lufte ud. Gør du ikke det, samler fugten sig væggene, og det er en direkte invitation til sølvfiskene. Har du ikke et vindue på badeværelset, så hold døren åben efterfølgende og åbn et af boligens andre vinduer.
  • Tør vandspild op fra vægge og gulve. Lader du det sive ind i materialer er det guf for de små insekter.
  • Høj luftfugtighed kan også skyldes en vedvarende vandskade. Har du eksempelvis et ødelagt fjernvarmerør, uden at vide det selv, er det næsten umuligt at skille sig af med en høj fugtighed.
  • Hvis husets sokler står og suger for meget vand, afgiver det fugt til huset. Tjek derfor soklerne, hvis du har svært ved at sænke luftfugtigheden.

Kontakt Anticimex

Har du tjekket din bolig igennem for alle ovenstående ting og stadig er usikker på hvorfor du har problemer med sølvfisk? Kontakt os via kontaktformularen herunder eller tlf. 69 15 17 44. Så hjælper vi dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44