Sådan monteres Wisetrap og Smart Pipe - Anticimex

Hvordan monteres WiseTrap i kloakken?

En Wisetrap skal sættes i en kloak, mange meter under jordens overflade. Det lyder måske som en besværlig omgang. Det er det ikke. Med hjælp af en montagestang klares det hurtigt og effektivt af teknikeren.

Wisetrap lakker mod enden

Det er dog snart slut med at montere Wisetraps i de danske kloakker. Der er ikke produceret Wisetraps siden 2017, hvor Anticimex overtog WiseCon. Med en forventet funktionsdygtig levetid på 5 år, synger Wisetrap på sidste vers. En række aktører på det danske marked tilbyder endnu genbrugte Wisetraps. Men det vil snart være et overstået kapitel.

Men så er der fortsat Smart Pipe, som fortsat vil blive udviklet med det mål at gøre den giftfri bekæmpelse af rotter i kloakkerne endnu mere effektiv.

Hos Anticimex kan man i stedet få Smart Pipe, som er baseret på Wisetraps geniale koncept. Smart Pipe er blot en videreudviklet udgave. Så en Smart Pipe er ikke en Wisetrap med et nyt navn.

En stor del af successen med Wisetrap og Smart Pipe er Smart Data Hub (tidligere kendt som Wiseplan), som giver det store overblik over situationen. I takt med videreudviklingen af Smart Pipe er der også udviklet en ny version af Wiseplan. Denne understøtter kun Smart Pipe og øvrige SMART-produkter.

Wisetraps kører fortsat på den gamle version, som på et tidspunkt vil blive lukket ned. Der er endnu ikke fastlagt en dato for dette.

Til dem, der ønsker en fortløbende, effektiv bekæmpelse af rotterne i kloakkerne, giver det derfor god mening at anvende Smart Pipes fremfor Wisetraps.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan Smart Pipe kan hjælpe dig i kampen mod rotterne, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44