Myrebekæmpelse i Hjørring

Myrebekæmpelse i Hjørring

Myrebekæmpelse i Hjørring og omegn

Selvom du ikke lige bor i det centrale Hjørring, kan vi også hjælpe dig. Vi har nemlig teknikere i hele landet. Mere end 100 teknikere kører hver dag ud og service.

Hvad koster fjernelse af myrer i Hjørring?

Prisen for at fjerne myrer i Hjørring afhænger af, hvad du har brug for. Hvis du er en privatperson i et typisk parcelhus, har vi et specielt tilbud, som du finder her.

Har du en virksomhed, bliver opgaven med at bekæmpe myrer kørt på timepris.

Kontakt vores kundeservice på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen for at få mere at vide.

Hvordan foregår myrebekæmpelsen?

Størstedelen af de opgaver, som vi har på bekæmpelse af myrer, er enkeltstående job. Derfor tages udgangspunkt i dette.

Når du har kontaktet vores kundeservice for bestille en behandling mod myrer og vi har fået dine kontaktoplysninger, sendes opgaven til den lokale skadedyrstekniker. Teknikeren ringer til dig for at aftale en tid. Når behandlingen er fuldført, skriver han/hun en servicerapport, som du får tilsendt pr. mail. Derfor er det meget vigtigt, at vi har en korrekt e-mailadresse til dig. Efterfølgende sender vi en faktura til dig. Denne sendes også pr. mail.

Vil du vide mere om myrer?

Hvis du vil vide mere om myrer, tjek linkene herunder, hvor vi svarer på nogle af de spørgsmål, der stilles i forbindelse med myrer.

Slip af med myrerne – kontakt os

At du havnede på denne side kunne tyde på, at gerne vil slippe af med nogle myrer. Lad os gøre det for dig, så du kan få din bolig, virksomhed, børnehave eller hvor du er for dig selv.. Så kontakt os enten telefonisk eller ved at bruge kontaktformularen. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44