Hos Biofiber Damino er styr på det - med Anticimex Smart rottebekæmpelse

Biofiber-Damino investerer i SMART skadedyrs­bekæmpelse

Kunde:

Biofiber Damino

Problem/behov

Som fødevareproducerende virksomhed har Biofiber Damino ikke plads til problemer med skadedyr. De har ikke haft skadedyrsproblemer og ønsker at det forbliver sådan. Hos Biofiber Damino skal de efterleve strenge krav. De har derfor brug for en løsning, hvor risikoen for at få skadedyrsproblemer minimeres. Samtidig har de høje krav til dokumentation af skadedyrsbekæmpelsen.

Løsning

Efter dialog med Anticimex vælger Biofiber Damino en SMART-løsning. Det giver dem overvågning/bekæmpelse 24/7/365. I takt med udvidelse af fabrikken, er løsningen løbene blevet tilpasset det aktuelle behov.

Løsningen består af en ”ydre skal”, der sikrer, at der ikke kommer skadedyr ind indenfor. Virksomheden ligger i landlige omgivelser, så der er en naturlig bestand af rotter, mus og andre skadedyr. Den ydre skal består af både overvågnings- og bekæmpelsesenheder. Disse enheder registrerer og nedkæmper eventueller skadedyr. Er der aktivitet, sendes besked om dette til kontrolsystemet, så man hurtigt kan sætte ind, hvor det er nødvendigt. Al aktivitet fremgår af dokumentationen.

Indenfor er der en række overvågningsenheder, som sporer eventuel skadedyrsaktivitet.

Resultat

Damino Biofiber havde ikke haft skadedyr inde på deres fabrik, før de investerede i SMART-løsningen. Med den valgte løsning har de øget sikkerheden yderligere, så de minimerer risikoen for, at det sker i fremtiden. Det var kombinationen af overvågning/bekæmpelse døgnovervågning, hurtig udrykning om nødvendigt og omfattende dokumentation, som fik Biofiber-Damino til at vælge Smart-løsningen.

Sådan har vi hjulpet andre med rottebekæmpelse og forbyggende indsats

Frederikshavn Kommune får styr på rotterne med Smart Pipes

26.000 døde rotter og et bedre miljø

Bolig Hjørring vandt over rotterne

Boligforening bliver rottefri

Kollegie slipper for rotteproblemer

Hedensted Forsyning dropper giften og vinder over rotterne

Er det noget for dig og din virksomhed?

Hvis du har et lignende behov, så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44