Rotte

Udryd rotterne FØR renovering

Kunde

Entreprenør og autoriseret kloakmester Nels Herholdt Madsen, der har arbejdet med Smart-løsninger i flere år.

Problem

Den stigende rotteplage i Danmark gør det vigtigt at sikre, at der ikke kommer rotter i kloak og bolig, når disse renoveres.

Løsning

Anvendelse af elektroniske rottefælder Smart Pipes (tidligere kendt som WiseTraps) - i kloakkerne. Den hurtige og effektive bekæmpelse i kloakkerne, som WiseTrap fælden sikrer, at der ikke er rotter i kloakkerne, når renoveringen begynder. Derved undgås rotter i lejligheder og på overfladen generelt. På overfladen installeres Smart Boxes (tidligere kendt som WiseBoxes) til at dræbe de rotter, der er nået til overfladen.

Dokumentation

Udover at slå rotterne ihjel, giver systemet også et andet, meget vigtigt, udbytte: Fælderne giver tilbagemeldinger om fangster. På grund af integrationen med Smart Data Hub (tidligere kendt som WisePlan) overvågningssystemet, har man overblikket over drift, status og hvor mange rotter, der er dræbt af hvilke fælder.

Den viden betyder, at vi ved, hvornår en fælde skal flyttes i forhold til den udarbejdede bekæmpelsesplan, hvor zone for zone systematisk gøres rottefri, forklarer Nels Herholt Madsen.

Vind kampen over rotterne med Smart - uden brug af gift

Du kan vinde kampen over rotterne. Helt uden at bruge gift. I mange tilfælde er vores Smart-løsning den rette.

Smart er vores intelligente rottefælder, som kan installeres i kloakker. Hvor de fleste rotteproblemer stammer fra. Smart-fælderne er digitale og fortæller, hvor og hvornår der er aktivitet.

På den måde får du en mere effektiv og målrettet rottebekæmpelse. Hele døgnet. Hele året.

Smart-systemet består også af rottefælder, der placeres over jorden. Det kunne være i eller omkring dine bygninger. Disse rapporterer også aktivitet.

Alle disse informationer samles i Smart Data Hub. Analyse af disse data giver det bedste udgangspunkt for rottebekæmpelsen.

Så du vinder kampen over rotterne.

Sådan har vi hjulpet andre

Gribskov kommune sikrer alle sine bygninger mod rotter

Frederikshavn Kommune får styr på rotterne med Smart Pipes

Færre rotter giver store besparelser

Hedensted forsyning dropper giften og vinder kampen mod rotterne

Få mere at vide - kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan SMART kan hjælpe dig mod rotterne? Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44