Skadedyrsbekæmpelse for fødevareindustrien - det klarer Anticimex

Skadedyrsbekæmpelse for fødevareindustrien

Vi kan ikke give dig en 100 % garanti for, at du ikke får skadedyr. I samarbejde med dig, kommer vi tæt på. Betragt os som din strategiske samarbejdspartner mod skadedyrene.

Skulle en uforudset hændelse føre til skadedyr på din fødevarefabrik, nedkæmper vores teknikere og vores bekæmpelsesenheder de uønskede dyr.

Fødevarevirksomheder og de skadedyr, som truer dem

Sådan sikrer vi dig mod skadedyr

Når du kontakter os for at få et tilbud på en løsning på skadedyrsbekæmpelse, foregår din dialog med vores erfarne skadedyrskonsulent. På baggrund af jeres dialog og en grundig risikoanalyse får du et tilbud på sikring mod skadedyr.

Måske du har brug for differentieret indsats på din fabrik? Nogle zoner er mere kritiske end andre. Hvilke krav skal du overholde i henhold til dine certificeringer?

Traditionel eller Smart skadedyrsbekæmpelse?

Hos Anticimex kan du vælge både den traditionelle og/eller Smart skadedyrsbekæmpelse.

Den traditionelle skadedyrsbekæmpelse er typisk ”analoge” rottekasser og UV-fælder, suppleret med et antal servicebesøg om året. Teknikeren tjekker om der er fangst og om enheden fortsat er i orden.

Hvor mange servicebesøg indeholder din nuværende sikringsaftale?

Med Smart skadedyrbekæmpelse er det anderledes. Smart består af en bred vifte af intelligente overvågnings- og fangstenheder. Denne løsning giver dig overvågning 24/7. Hele året.

Skulle der ske noget, melder enheden dette til det centrale kontrolsystem, så der hurtigt kan sættes ind. Samtidig har vi overblikket over, hvor og hvornår der sker hvad. Det betyder, at du kan sætte ind, hvor behovet og effekten er størst. Yderligere har du dokumentation på alt, så audits bliver meget nemmere for dig.

Smart kan sagtens integreres i henhold til dine certificeringer. Uanset om du er underlagt

Stadig flere af vores kunder vælger Smart. Især dem, hvor det er katastrofalt at have skadedyr. Som vores fødevareproducerende kunder.

Er Smart noget for dig?

Smart er på mange måder et opgør med den vante tankegang inden for skadedyrsbekæmpelse. Det kan være svært at se for sig, hvordan det hænger sammen. Derfor har vi lavet et webinar, hvor du kan se mere om muligheder og udbytte ved Smart. Det varer en lille halv time. Tilmeld dig her

Hvem hjælper vi allerede med skadedyrsbekæmpelse?

Vi hjælper allerede mange fødevareproducenter med skadedyrsbekæmpelse. Både i Danmark og i de øvrige 18 lande, hvor du finder Anticimex. Det gælder både de små, lokale fødevareproducenter og store multinationale koncerner. Fælles for dem er, at de ikke ønsker at stå frem med navns nævnelse. Selv om de egentlig gør, hvad de skal. Det taler man ikke om, især ikke offentligt.

Anticimex – strategisk samarbejdspartner angående skadedyrsbekæmpelse

Det er vigtigt for os at være din samarbejdspartner, frem for blot en leverandør af skadedyrsbekæmpelse. Jo tættere og bedre vi arbejder sammen, jo bedre. I Danmark er vi 120 ansatte, hvoraf 100 er skadedyrsteknikere, spredt ud over hele landet. Vi har også teknikere i nærheden af dig. Det gør os til en af Danmarks største skadedyrsbekæmpere.

Også på verdensplan hører vi til blandt de største. Anticimex bekæmper skadedyr i 20 lande, heriblandt USA, Australien, Spanien, Italien og selvfølgelig Danmark. Vi deler erfaringer og viden på tværs af landegrænser. Så vi kan yde dig og vores andre kunder den bedst mulige service.

Lad os hjælpe dig - kontakt os

Vi kan hjælpe dig med at minimere risikoen for skadedyr. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44