Bekæmpelse af svaler

Svalesikring – bekæmpelse af svaler

Hvorfor sikre mod svaler?

Svaler kan volde din virksomhed store problemer, da de kan forårsage bygningsskader, støjgener og sundhedsproblemer. Det er særligt svalernes ekskrementer, som udgør en risiko, da deres ekskrementer kan ætse og nedbryder eksempelvis bygningsmaterialer og rækværker, hvis det blandes med regnvand. Derudover er der stor risiko for smittespredning, af en række alvorlige sygdomme:

  • Papegøjesyge
  • Campylobacter
  • Salmonella-forgiftning.

Hos Anticimex tilbyder vi en bred vifte af løsninger inden for fuglesikring, men vi foretager primært bekæmpelse af svaler ved hjælp af fuglenet for at holde svalerne ude af bygningen.

Anticimex hjælper med at bekæmpe svaler i din virksomhed

Vi ser ofte, at svalerne er et problem under tagskæg eller tagudhæng på læsseramper, hvor de små fugle ikke bør slå sig ned af hygiejniske og økonomiske årsager. Og det er derfor, at svalerne er klassificeret som skadedyr.

Vi bekæmper svalerne ved at opsætte fuglenet ved ind- og udgange, så vi på den mest humane måde holder dem ude af din virksomhed. Derfor vil vi komme på besøg for at undersøge området og identificere, hvor de små fugle bygger deres reder, og hvordan de bevæger sig i og omkring virksomheden. På den måde sikrer vi den bedst mulige svalesikring.

Hos Anticimex tilbyder vi primært at operere med fuglenet, da det er ulovligt at fjerne bosatte svalereder med æg eller svaleunger. Desuden er det os kun muligt at afhjælpe med landsvaler, da bysvaler er fredet, og dermed ikke kan reguleres. Du kan læse mere om fjernelse af fuglereder her.

Kontakt os for hjælp til svalesikring

Har du brug for effektiv skadedyrskontrol af svaler i din virksomhed? Så tag kontakt til os i dag på 69 15 17 44 eller via formularen herunder, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at identificere svalerne og komme jeres svaleproblemer til livs.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44