Er væggelus farlige? Anticimex giver dig svaret

Er væggelus farlige?

Væggelus kan være svære at finde. Deres størrelse og evne til at gemme sig i dagtimerne kan gøre det til en udfordring at vide om de huser sig i vores bolig. Du kan endda være angrebet af dem uden at være klar over det. Hvis du ikke er allergisk over for dem, er det svært at se om du er et offer for de små insekter. Derfor er de for nogle mennesker ikke farlige.

Dog er nogle overfølsomme overfor de bid, som væggelusene giver. Det kan både resultere i rødt udslæt og opsvulmning på det angrebne område. Hvis det er tilfældet anbefales det kraftigt at kontakte egen læge. Nogle forskere mener også, at det er muligt at blive smittet med en farlig leverbetændelse. Det kan blive tilfældet, hvis væggelusene før har suget blod fra et smittet offer. Herefter overføres sygdommen til andre mennesker.

Anticimex har sit eget væggeluslaboratorium, der ligger i Barcelona i Spanien. Her forskes der i væggelusenes adfærd, og tester forskellige og nye bekæmpelsesmetoder, så det i fremtiden bliver endnu mere effektivt at bekæmpe insekterne.

Læs også

Hvordan får man væggelus?

Hvordan undgår man væggelus på ferien?

Hvordan ved jeg, at jeg har væggelus

Hvad gør en væggelushund?

Har du problemer med væggelus? Kontakt os

Hvis du er blevet ramt af væggelus, så kontakt os hurtigst muligt, så du kan slippe af med dem igen. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44