Væggelusbekæmpelse i Esbjerg

Effektiv bekæmpelse af væggelus i Esbjerg

Anticimex bekæmper væggelus i Esbjerg

HAR DU FÅET VÆGGELUS, KAN VI HJÆLPE DIG

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og ligger i Sydvestjylland. Esbjerg er kendt for deres store havn og for fiskeri, og derudover har byen traditionsrige fodbold- og ishockeyklubber. Byen har også en række museer og skulpturer, og er en turistattraktion hele året rundt. De mange besøgende opdager en bemærkelsesværdig historisk, kulturel og kunstnerisk arv. Selv om dette er en gunstig aktivitet for byen, kan denne konstante strøm af dagsturister og turister også tiltrække uønskede gæster, som for eksempel væggelus.

Vores erfarne teknikere i Esbjerg har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Det gør det muligt for os at levere en professionel og effektiv bekæmpelse af væggelus i Esbjerg.

Bekæmpelse af væggelus

Vores erfarne teknikere i Esbjerg har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Det gør det muligt for os at levere en professionel og effektiv bekæmpelse af væggelus i Esbjerg og i resten af Nordjylland.

Ofte stillede spørgsmål om bekæmpelse af væggelus

Hvad koster det at bekæmpe væggelus i Esbjerg?

Der kan være stor forskel på, hvor omfattende væggelusangrebet er. Derfor har vi ingen fast pris for bekæmpelse af væggelus i Esbjerg eller det øvrige Danmark.

Har du fået bid af væggelus?

Hvis du har haft nærkontakt med væggelus (også kendt som sengelus), vil de typisk bide dig på de områder, som er nemt tilgængelige. Det er meget forskelligt, hvor meget man reagerer på væggelus. Der kan også ligge flere i samme seng eller værelse, som ikke bliver bidt.

Hvor har du fået væggelusene fra?

Du kan have fået væggelusene på mange måder:

  • Gæster, som overnatter hos dig
  • Der hvor du overnattede på ferien, studieturen, internatkurset…
  • Den fine, brugte seng, som du købte
  • Det brugte tøj, som du fik af en god ven

Hvordan foregår fjernelse af væggelus i Esbjerg?

Når du har bestilt en behandling mod væggelus, kontakter vores skadedyrstekniker dig for nærmere oplysninger og for at aftale en tid.

Vær opmærksom på, at teknikeren ringer fra skjult nummer.

Hos Anticimex benytter vi ikke gift til at bekæmpe væggelusene. Væggelus er i stadig større grad blev resistente overfor den gift, som anvendes. Vi anvender damp. Dampen slår væggelus i alle stadier ihjel. Lige fra væggelusæg til voksne væggelus. Dampen er uskadelig for dit indbo.

Ofte skal der mere end én behandling til.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at varmebehandle dit inventar og/eller fryse dine ting.

Efter behandlingen kan vi sætte "væggelusfælder" op. Fælderne indeholder et feromon, som tiltrækker evt. væggelus i dit lokale. Er der væggelus, vil man hurtigere kunne konstatere dette og derved hurtigere kunne sætte ind mod væggelusene. Det er især vores erhvervskunder, som anvender denne løsning.

Væggelushund til vores erhvervskunder

Hos Anticimex råder vi også over væggelushunde Det er især hoteller, konferencecentre og lignende, der benytter sig af denne mulighed. Væggelushundene inspicerer de mistænkte værelser og markerer, hvis der er væggelus. Derefter sættes selve bekæmpelsen i gang.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44