Væggelusbekæmpelse i København

Væggelusbekæmpelse i København

Har du fået bid af væggelus?

Hvis du har haft nærkontakt med væggelus (også kendt som sengelus), vil de typisk bide dig på de områder, som er nemt tilgængelige. Det er meget forskelligt, hvor meget man reagerer på væggelus. Der kan også ligge flere i samme senge eller værelse, som ikke bliver bidt.

Hvor har du fået væggelusene fra?

Du kan have fået væggelusene på mange måder:

  • Gæster, som overnatter hos dig
  • Der hvor du overnattede på ferien, studieturen, internatkurset…
  • Den fine, brugte seng, som du købte
  • Det brugte tøj, som du fik af en god ven

Pris for bekæmpelse af væggelus?

Der kan være stor forskel på, hvor omfattende væggelusangrebet er. Derfor har vi ingen fast pris for bekæmpelse af væggelus i København eller det øvrige Danmark. Kontakt derfor vores kundeservice og fortæl mere om din situation. Brug kontaktformularen nederst på siden eller ring 69 15 17 44.

Hvordan foregår fjernelse af væggelus i København?

Når du har bestilt en behandling mod væggelus, kontakter vores skadedyrstekniker dig for nærmere oplysninger og for at aftale en tid.

Vær opmærksom på, at teknikeren ringer fra skjult nummer.

Hos Anticimex benytter vi ikke gift til at bekæmpe væggelusene. Væggelus er i stadig større grad blev resistente overfor den gift, som anvendes. Vi anvender damp. Dampen slår væggelus i alle stadier – lige fra væggelusæg til voksne æg – ihjel. Dampen er uskadelig for dit indbo. Ofte skal der mere end en behandling til.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at varmebehandle dit inventar og/eller fryse dine ting.

Efter behandlingen kan vi sætte "væggelusfælder" op. Fælderne indeholder et feromon, som tiltrækker evt. væggelus i dit lokale. Er der væggelus, vil man hurtigere kunne konstatere dette og derved hurtigere kunne sætte ind mod væggelusene. Det er især vores erhvervskunder, som anvender denne løsning.

Hvad kan du selv gøre?

Fjern INTET fra rummet, hvor væggelusene er. Derved reducerer du risikoen for at sprede væggelusene yderligere. Luk rummet af.

Væggelushund til vores erhvervskunder

Hos Anticimex råder vi også over væggelushunde Det er især hoteller, konferencecentre og lignende, der benytter sig af denne mulighed. Væggelushundene inspicerer de mistænkte værelser og markerer, hvis der er væggelus. Derefter sætter selve bekæmpelsen i gang.

Hvem er Anticimex?

Anticimex betyder ”mod væggelus” og blev stiftet i 1934 i Sverige med fokus på at bekæmpe væggelus. Vi har været i Danmark siden 1999. Vi er 120 ansatte, hvoraf 100 er skadedyrsteknikere fordelt over hele landet. Du finder også Anticimex i København.

Lad os fjerne dine væggelus i København – Bestil nu

At du er havnet på denne side, tyder på, at du har udfordringer med væggelus. Effektiv bekæmpelse af væggelus kræver stor erfaring og det rette udstyr. Det har vi. Så brug os som dit skadedyrsfirma i København. Ring til os i dag på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44