Mågebekæmpelse - det klarer Anticimex for dig

Mågebekæmpelse

Måger er til gene for mange i boligforeninger, fødevarevirksomheder, havne, spisesteder og mange andre steder. Mågerne larmer, sviner og kan have en aggressiv adfærd.

For hver af disse grupper er der en række muligheder og begrænsninger i forhold til bekæmpelse af måger. For at kunne tilbyde dig den optimale løsning, har vi brug for at kende dine udfordringer, behov og muligheder for at iværksætte bekæmpelsen.

På baggrund af din dialog med vores skadedyrskonsulent får du et tilbud på en løsning på mågebekæmpelse.

Vi holder dig orienteret

Når vi har været ude og løse opgaven, laver vi en servicerapport, der fortæller hvad der er sket og hvilke observationer, vores tekniker har gjort. Så du ved, hvad vi har lavet hvornår. Denne rapport sender vi til dig pr. mail.

Derfor har vi brug for mailadressen til den, der skal modtage servicerapporten. Du får en servicerapport hver gang vores tekniker har været hos dig i forbindelse med bekæmpelse af mågerne. Ønsker du, at der er flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre, så længe vi har mailadresserne.

Få hjælp - kontakt os

Lad os hjælpe dig af med mågerne. Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44. Så finder vi en løsning, der løser dine problemer med måger.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44