Fuglesikring hjemme

Fuglesikring for private

Duer og måger på dit hus

Fugle søger mod vi menneskers boliger på jagt efter mad og ly, og de finder nemt alt dette nær os. De bygger reder bl.a. på tage, under solpaneler og på altaner.

Duer og måger kan bære forskellige sygdomme, nogle af dem kan overføres til mennesker og andre dyr. Overførslen af disse sygdomme sker normalt gennem kontakt med fuglenes afføring, fjer eller luftvejssekreter.

Fuglesikring af hjemmet

Fuglesikring til solpaneler

Solpaneler er en investering for livet. Men duer skaber nu problemer ved at bygge reder nedenfor dem og dermed beskadige elektriske ledninger. Lær, hvordan du beskytter dine solpaneler mod duer, der yngler eller hviler på dem.

>> Fuglesikring til solpaneler

Fuglenet til altanen eller terrassen

Du kunne være ude og nyde solen på din altan eller terrasse, men duer har slået sig ned der og besudler nu møbler, vægge og gulve med deres afføring.

Som følge heraf lugter det udendørs rum, og det er ikke længere hverken behageligt eller hygiejnisk.

Sådan kan du selv holde fugle væk fra din have, frugt, træer eller køkkenhave

Hvis du har bærbuske, æble- eller ferskentræer eller grøntsager i din køkkenhave, så genkender du problemet. Dine planter trives, men duer eller spurve er der for at stjæle din høst.

For at beskytte din have mod disse tyve er det vigtigt at installere noget fintmasket fuglenet eller andre naturlige fuglebeskyttelsesforanstaltninger.

Duepigge eller tråd til taget, tagrender og vindueskarme

Især duer elsker at hvile, bygge reder og overnatte på dit tag, vindueskarme, gesimser, nær eller i tagrender og i skorstenen. Dette forårsager støjgener, de besudler, de tilstopper tagrenderne, hvilket fører til lækager, de beskadiger solpaneler installeret på taget, men det kan også være farligt, hvis du tænder pejsen.

Fuglesikring af loftsrummet

Vi bliver ofte spurgt: Er fugle på loftet et problem? Til at begynde med virker det ganske harmløst, hvis de har fundet vej ind og yngler 'stille'.

Men deres tilstedeværelse går ikke ubemærket hen, når de har været der et stykke tid. Duer er for eksempel ikke særlig hygiejniske; deres afføring lugter dårligt og ætser overflader.

Fugle kan overføre sygdomme, så hvis de inficerer loftet, og du skal være deroppe regelmæssigt, kan du få vejrtrækningsproblemer, lungesygdomme eller andre sygdomme.

Desuden skal de samle redebyggemateriale til at bygge reden. Til dette bruger de små grene, pinde, bløde materialer, blade osv. Men hvis du har et stråtag, kan de plukke det fra hinanden og forårsage lækager. Andre fugle er også berygtet for at stjæle skinnende genstande, som de beholder i deres rede.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44