Myrebekæmpelse i Aarhus

Myrebekæmpelse i Århus – hvad koster det?

Når du har brug for at få fjernet myrer i Århus, kan vi hjælpe dig

Mange af vores kunder, som bestiller os til at fjerne myrer i Århus, bestiller et enkeltstående job, hvor vi kommer ud og bekæmper myrerne i privatboliger.

Prisen for at bekæmpe myrer ved parcelhuse finder du her.

Hvis dine myrer kun er i haven eller lignende og du vil forebygge, at du får myrer i køkkenet, sprøjter teknikeren din sokkel, hvor det er relevant.

ER myrerne kommet ind i dit køkken, din stue eller andre steder i huset, kan du med fordel bestille en behandling, der dækker både inde og ude. Den udendørs behandling er som ovenfor. Inde i huset lægger vi gel på udvalgte steder. Myrerne får gelen på sig og tager det med ned i myretuen. Derved øges effekten.

Hvis du er en virksomhed, en institution en boligforening eller andet, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at slippe af med myrerne. For disse kunder beregnes timepris. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Hvordan virker myregiften?

Den anvendte gift slår ikke myrerne ihjel med det samme. Derfor kan det gå nogle dage, før du kan se den fulde effekt af behandlingen. Det samme gør sig gældende for den gel, som vi lægger ud indenfor. Myrerne skal have giften med ned i myreboet, så de øvrige myrer også kan blive ramt af myregiften.

Du får en servicerapport

Uanset hvilken type bekæmpelse af myrer du vælger, får du en servicerapport. Når vores skadedyrstekniker har været på besøg, skriver han en rapport. Den får du tilsendt pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse. Rapporten bliver sendt som en PDF-fil til den mail, som du har angivet.

Hvad kan du gøre for at forebygge myrer?

Der er også en række ting, som du selv kan gøre, for undgå myrer.

Hvis I spiser mad udendørs, så sørg for at få ryddet mad og drikke væk. Hvis du spilder, så tør op, da myrerne ellers vil se det som en invitation til at besøge dig.

Når det er varmt og sommer, er det tillokkende at holde døre og vinduer helt åbne. Når du gør det, gør du det også nemt for myrerne at komme ind. Hvis du holder døre og vinduer lukkede, gør du det sværere for dem at komme ind.

Bestil en behandling

Vil du af med myrerne, så kontakt os. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen. Så får vi lavet en aftale om at klare dine myrer.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44