Myrebekæmpelse i Nordjylland

Myrebekæmpelse i Nordjylland

Hvilke muligheder for at fjerne myrer i Nordjylland tilbyder vi?

Hos Anticimex Nordjylland hjælper vi alle kundetyper. Så uanset om du er privatperson eller om du har en virksomhed, en børnehave, en skole eller noget helt fjerde, kan vil hjælpe dig med en behandling mod myrer. Enten ude eller både ude og inde.

Hvad koster det at fjerne myrer i Nordjylland?

Der er mange faktorer der spiller ind i forhold til at bekæmpe myrer. Derfor har vi ikke EN pris til alle typer løsninger. Prisen for en enkelt behandling mod myrer udendørs, rundt om dit sommerhus er billigere end hvis du ønsker at få sprøjtet rundt om hele dit hotel.

Har du et parcelhus, så har vi en fast pris. Se tilbuddet her.

Kontakt derfor vores kundeservice og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Brug kontaktformularen eller ring 69 15 17 44.

Myrebekæmpelse i Nordjylland – hvordan foregår det?

Det starter med, at du kontakter vores kundeservice, fordi du har problemer med myrer. Når det er aftalt, hvilken type behandling mod myrer vil skal hjælpe mig med, sender vi opgaven til vores lokale skadedyrstekniker. Teknikeren ringer til dig for at lave en aftale om, hvornår servicebesøget skal foregå.

Efter servicebesøget skriver teknikeren en servicerapport, som både du og vi får. Du for din kopi af servicerapporten sendt pr. e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din e-mailadresse.

Kan man undgå myrer?

Det er ikke sandsynligt, at du helt kan undgå myrer, især ikke, hvis du har grønne områder omkring din bygning. Men der er en række ting, som du kan gøre for at forebygge, at du får myrer i kantinen eller køkkenet.

Når du finder ud af, hvor myrerne er kommet ind i dit hus, kan du sætte ind med forebyggende foranstaltninger. Hvis de er kommet ind gennem revner i din bygning, så reparer disse, så der bliver lukket for adgangen.

Du kan også forebygge problemer med myrer ved at sørge for, at der ikke ligger madrester, hvor myrerne kan komme til dem. De er hurtige til at finde disse og fortælle alle de andre myrer, hvor lækkerierne er.

Bestil myrebekæmpelse

Lad os klare opgaven med at bekæmpe dine myrer. Kontakt os i dag, så vi kan lave en aftale. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44