Rotte

Rottebekæmpelse for fødevareindustrien

Derfor er forebyggelse og effektiv bekæmpelse af rotter altafgørende. Læs her, hvordan Anticimex kan hjælpe dig med forebyggelse og rottebekæmpelse. Og de andre skadedyr, som du heller ikke vil have.

Sådan har vi hjulpet andre fødevareproducenter med rottebekæmpelse

Vi hjælper adskillige af Danmarks store fødevarevirksomheder med deres rottebekæmpelse og øvrige skadedyrsbekæmpelse. Vi må bare ikke fortælle om det. De ønsker ikke deres navn brugt i forbindelse med rotter. Selv om de gør det rigtige.

Herunder kan du dog se, hvorfor Biofiber-Damino valgte SMART-løsningen.

Vind kampen over rotterne med Smart - uden brug af gift

Når du og din fødevarevirksomhed vil gøre jeres område rottefrit, er den rette løsning ofte vores Smart rottebekæmpelse. Smart er nemlig også giftfri rottebekæmpelse.

Smart er vores intelligente rottefælder, som kan installeres i kloakker. Hvor de fleste rotteproblemer stammer fra. Smart-fælderne er digitale og fortæller, hvor og hvornår der er aktivitet. På den måde får du en mere effektiv og målrettet rottebekæmpelse. Hele døgnet. Hele året.

Smart-systemet består også af rottefælder, der placeres over jorden. Det kunne være i eller omkring dine bygninger. Disse rapporterer også aktivitet.

Alle disse informationer samles i Smart Data Hub. Analyse af disse data giver det bedste udgangspunkt for rottebekæmpelsen.

Så du vinder kampen over rotterne. Så du kan producere dine fødevarer i fred.

Derfor er SMART bedre end traditionel rottebekæmpelse

SMART rottebekæmpelse vinder over den traditionelle

Læs mere om Smart rottebekæmpelse her.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden

Traditionel rottebekæmpelse

Hvis din løsning ikke skal være en Smart rottebekæmpelse, har du også andre muligheder hos Anticimex. Du kan også vælge den traditionelle sikringsaftale, hvor vi sætter almindelige depoter op rundt om dine bygninger.

Vi starter med en gennemgang af din fabrik, så eventuelle forebyggende foranstaltninger kan sættes i værk. Så rotterne bliver hindret i at komme ind.

Ny lovgivning betyder, at i perioder uden rotteaktivitet er der giftfri sporingsblokke i depoterne. Bliver der konstateret rotter, kommer der gift i depoterne.

Ser du rotter, ringer du til os og vi sender en tekniker til at tage hånd om det.

Få mere at vide

Få mere at vide om, hvordan Anticimex kan hjælpe dig af med rotteproblemerne. Så du slipper for produktionsstop og anmærkninger.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så vi kan finde den rette løsning til dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44