Rottebekæmpelse i Fredericia

Hvad har du brug for?

Fjernelse af rotter i Fredericia kan opnås på mange måder. Hos Anticimex Fredericia finder du hele paletten: Traditionel bekæmpelse af rotter, rottehunde og Smart rottebekæmpelse. Disse løsninger kan du kombinere, så det passer til dit behov.

For at kunne tilbyde dig den optimale løsning, har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Kontakt os derfor via kontaktformularen eller ved at ringe 69 15 17 44. Så kan du fortælle vores lokal skadedyrskonsulent, hvad du ønsker. På baggrund af jeres dialog laver vores konsulent et tilbud, som dækker, hvad du har brug for. Når du har accepteret tilbuddet, går vi i gang.

Hvad koster det at fjerne rotter i Fredericia?

Prisen for rottebekæmpelse i Fredericia kan variere meget. Prisen afhænger af, hvilken løsning du har brug for. Skal du have en traditionel bekæmpelse med få depoter, vil prisen være lavere end hvis du skal have en kædeaftale, hvor du både skal have traditionel bekæmpelse, intelligente kloakfælder og rottehunde.

Det hele starter derfor med af få defineret, hvad du har brug for.

Hvis du har du fået rotter og du ønsker at bruge den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til via din ejendomsskat, skal du kontakte kommunen og anmelde rotterne til dem.

Smart – det intelligente valg til rottebekæmpelse

Hos Anticimex kan du vælge en løsning, der giver dig overvågning 24/7, nem og overskuelig dokumentation og hurtigere indsats mod de ubudne gæster. En løsning, som ovenikøbet slet ikke bruger rottegift.

Er Smart noget for dig?

Stadig flere af vores kunder kan se deres udbytte ved at benytte vores Smart-løsning. (https://www.anticimex.com/da-dk/smart-intelligent-skadedyrsbekaempelse/) Inden vi kan sige, om det også ville være relevant for dig, skal vi tale med dig om, hvilke behov du har.

Vi vil dog opfordre dig til at se vores webinar om Smart. Klik her for at tilmelde dig webinaret (https://www.anticimex.com/da-dk/webinar/food-smart-skadedyrsbekaempelse/). Det varer en lille halv time. Du er selvfølgelig også velkommen til at drøfte mulighederne med vores skadedyrskonsulent.

Vi holder dig opdateret

Når vi starter samarbejdet med dig, foretager vi en grundig gennemgang af din ejendom. Vores skadedyrstekniker gennemgår bygninger og omgivelser. Efter gennemgangen laver han en rapport, som du selvfølgelig får.

I rapporten kan du læse, hvad der skal gøres for at minimere risikoen for gnaverangreb. Rapporten sender vi til dig via e-mail, som en PDF-fil. Derfor har vi brug for din mailadresse. Vi kan sagtens sende rapporten til flere, så længe du forsyner os med de relevante mailadresser.

Skriv eller ring til os

Tag i dag det første skridt til at minimere din risiko for rotter. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44