Hvor kan man finde skægkræ?

Hvor kan man finde skægkræ?

Typiske steder at finde skægkræ:

  • Køkkenet: Skægkræ kan findes i køkkenskabet, især hvis der er tørre madvarer, som de kan gnaske i. De kan også gemme sig under køkkenvasken eller bag dine køkkenapparater.
  • Badeværelset: Da skægkræ trives i fugtige miljøer, er badeværelset et favoritsted for dem. De kan finde skjul bag toiletter, brusekabiner eller under håndvaske.
  • Kældre og loft: Skægkræ kan komme ind i kældre og loftsrum gennem revner eller åbninger. De vil finde skjulesteder i kasser, tøj eller gamle møbler.
  • Biblioteket eller kontoret: Bøger, papirer og dokumenter kan være et ideelt sted for skægkræ at gemme sig og gnaske i.
  • Skjulte kroge: Desuden kan de også være at finde i alle dine skjulte kroge, hvor krummer, døde insekter og andre efterladenskaber kan gemme sig, som skægkræ kan guffe i sig.

Skægkræ ligner en forvokset sølvfisk

Skægkræ kendes også som "skægget sølvkræ", og kan til forveksling ligne sølvfisken. Skægkræ er kendetegnet ved en slank, flad krop med lange antenner og haletråde, og kan blive op til 2 cm lange, mens en sølvfisk er mindre med et mere metallisk udseende end skægkræet.

Skal Anticimex hjælpe dig med at få bugt med skægkræ?

Hvis du har opdaget skægkræ i dit hjem, og forebyggende tiltag ikke har givet de ønskede resultater, kan det være en god idé at søge professionel hjælp til at bekæmpe dem. Anticimex har erfaring med at håndtere skægkræsinvasioner og kan tilbyde skræddersyede løsninger til bekæmpelse af skægkræ effektivt.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44