Væggelushunde er effektive i jagten på væggelus - Anticimex

Hvad gør en væggelushund?

Væggelushunden lokaliserer væggelusene - hurtigt og effektivt

Væggelushunde har i adskillige år været en del af de løsninger, som Anticimex benytter, når det kommer til væggelusbekæmpelse.

Det er hundenes fine næse, der bliver brugt til at finde frem til de steder i et lokale, hvor der er væggelus - i alle stadier. Væggelus er meget små og kan derfor være svære at få øje på. Men væggelushundens veludviklede lugtesans finder dem. Hundene er trænet til at finde frem til væggelusene - alle stadier. Væggelushundene har en træfsikkerhed på ca. 97 %.

Hvor vi mennesker har ca. 5. mio duftceller, har hunde ca. 220 mio. duftceller. Samtidig er det område, i hjernen, der bruges til at fortolke lugte, markant større hos hundene.

Først afsøgning - derpå bekæmpelse af væggelusene

Når væggelushunden har afsøgt området og markeret, hvor væggelusene opholder sig, er hundens rolle færdig for denne gang.

Nu kan den egentlige bekæmpelse af væggelusene sætte i gang

Hvor benyttes væggelushundene?

Hos Anticimex har vi en del kunder, der har glæde af vores væggelushunde. Det er hoteller, konferencecentre, kollegier o.l., hvor der er mange mennesker. Steder med stor udskiftning i gæster/beboere.

Den store udskiftning i gæster betyder øget risiko for væggelus. At få væggelus for et hotel, konferencecenter eller lignende, er ikke godt. Dels vil det betyde, at de skal lukke de pågældende og omkringliggende værelser ned, med manglende indtjening til følge. Samtidig er det dårligt for omdømmet at blive kendt som stedet, hvor man får væggelus. Derfor gør de fleste overnatningssteder meget for at forebygge, at væggelusene forekommer og at der sættes effektivt ind, hvis det alligevel skulle ske.

Derfor er der også en del af vores kunder, der regelmæssigt har en væggelushund ude for at inspicere værelser. Så man kan tage et evt. væggelusangreb i opløbet.

Væggelus er noget, som man ikke ønsker at tale højt om. Hvorvidt et overnatningssted har væggelus har i de fleste tilfælde ikke noget med deres rengøring af gøre. Det kræver blot EN kunde, der kommer ind med væggelus på hotellet for at dette sted nu også er ramt.

Læs også

Hvordan får man væggelus?

Hvordan undgår man væggelus på ferien?

Hvordan ved jeg, at jeg har væggelus

Er væggelus farlige?

Har du behov for en væggelushund?

Hvis du har brug for en væggelushund, så er du havnet det rette sted. Det kan Anticimex hjælpe dig med. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Det er ingen skam at have væggelus. Det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44