Sådan undgår du væggelus

Sådan undgår du væggelus

Anticimex er specialister i væggelusbekæmpelse. Det antyder vores navn også, da Anticimex betyder ”mod væggelus” på latin. Vi stræber efter at folk ikke skal bekymre sig om skadedyr i deres dagligdag, og derfor vil vi gerne dele vores viden.

På grund af den øgede rejseaktivitet er væggelus blevet et større problem end tidligere, men der er rigtig meget man kan gøre selv, for at undgå at få de små insekter med sig hjem efter en dejlig ferie. I videoen nedenfor får du nogle gode råd til hvilke forholdsregler du bør tage, når du ankommer til din feriedestination.

De gode huskeregler:

  • Det kan være svært ikke at smide sig ned på hotelsengen efter en lang rejse hjemmefra. Men før du tager et velfortjent hvil, så undersøg værelset for væggelus. Undersøg for sprækker i sengerammen, under listerne, eller på møblerne om der er tegn på væggelus.
  • Hold kufferten væk fra sengen til at starte med. Hvis væggelusene kommer med i kufferten, så er der stor risiko for, at de rejser med hjem som blind passager, og indtager din seng som det næste.
  • Hvis du opdager væggelus i hjemmet, så kontakt professionelle til at bekæmpe dem. De er besværlige at komme af med, og der skal kun et væggelus-æg til at genstarte problemet.
  • Tag denne guide med på ferie, så du kan huske, hvor du skal tjekke

Læs også

Kan man forebygge væggelus?

Kan man selv fjerne væggelus?

Hvad gør en væggelushund?

Kan man selv (med succes) bekæmpe væggelus?

Kontakt os

Har du fået væggelus, så kontakt os hurtigst muligt på 69 15 17 44 eller via kontaktformular. Så du kan slippe af med væggelusene.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44