Bekæmpelse af væggelus - det klarer Anticimex

Væggelusbekæmpelse

Hvad koster en væggelusbekæmpelse?

Der er flere faktorer, der spiller ind på prisen for en væggelusbekæmpelse. Det gælder blandt andet:

  • Omfang for væggelusangreb
  • Hustype

Priseksempel 1 gældende for lejlighed/hotelværelse/andel o.l.

For denne type er der indeholdt op til 3 behandlinger med to ugers mellemrum. For et soveværelse (hvor væggelusene typisk findes) på 15 kvadratmeter er prisen for den samlede behandling kr. 3.500 kr. ekskl. moms (kr. 4.375,- incl. moms.)

I en lejlighed med væggelus skal nabolejlighederne også tjekkes. Det skyldes at væggelusene kan stamme herfra. Hvis lejligheden kun foregår i én lejlighed, vil problemet med væggelus ofte genopstå. I lejligheder er der flere lune hulrum og gemmesteder, som væggelusene trækker sig tilbage til. Derfor er der en ekstra behandling i lejligheder, set i forhold til huse.

Den samlede pris for væggelusbekæmpelsen vil derfor afhænge af, hvor stort et område, der skal behandles.

Priseksempel 2 gældende for huse, sommerhuse, fritliggende ejendomme o.l.

I huse laver vi op til to behandlinger med to ugers mellemrum. Prisen for et soveværelse (hvor væggelusene oftest er) på 15 kvadratmeter er kr. 2.500,-. ekskl. moms (3.125,- incl. moms)

Den samlede pris for væggelusbekæmpelsen vil derfor afhænge af, hvor stort et område, der skal behandles.

Væggelusbekæmpelsens forløb

Når du bestiller bekæmpelse af væggelus hos Anticimex, enten ved at bruge kontaktformularen nederst på denne side eller ved at ringe til os på 69 15 17 44, sørger vi for, at du hurtigt få løst dit problem med væggelus. Vi bestræber os på, at bekæmpelsen er i gang inden for 24 timer efter din henvendelse. Teknikeren kontakter dig for at aftale en tid for bekæmpelsen. Teknikeren ringer i mange tilfælde fra skjult nummer.

Inspektion

Når teknikeren ankommer til dig, indleder han/hun med at inspicere og få et overblik over situationen: Hvor er væggelusene? hvor mange er der osv.

Bekæmpelse

På baggrund af inspektionen starter teknikeren med væggelusbekæmpelsen. Læs mere om, hvordan vi gør, længere nede på denne side.

Opfølgning

Det er typisk ikke nok med en behandling mod væggelus. Efter at have gennemført det aftalte antal bekæmpelser vil vi, et par uger efter den sidste behandling følge op med et opkald, For at tjekke situationen. Er alt godt, slutter vi her. Er der fortsat væggelus, sender vi en tekniker afsted, som starter med en inspektion...

Sådan foregår en væggelusbekæmpelse

På baggrund af en inspektion af din bygning og dine informationer lokaliserer vi de steder, hvor der er væggelusaktivitet. Alle synlige væggelus fjernes ved støvsugning, så antallet af væggelus, der efterfølgende skal slås ihjel, er så lille som muligt.

Hos Anticimex råder vi også over specialtrænede væggelushunde, der kan opspore væggelus i alle stadier fra æg til voksne væggelus.

Damp dræber væggelus

Derefter anvendes en tør damp på 140 graders varme. Dampen dræber samtlige væggeluse efter få sekunder. Fordi dampen er tør, afgiver den kun minimal fugt til de materialer, der bliver dampet for væggelus. Hvis det er nødvendigt, afsluttes behandlingen med en sprøjtebehandling.

Rengør, vask og frys

Inden behandlingen mod væggelus begynder er det ekstremt vigtigt, at værelserne er rengjorte og indbo er fjernet. Sengetøj, tøj og anden påklædning, der medbringes, skal efterses og vaskes ved 60 grader eller i en tørretumbler ved 60 grader i mindst 10 minutter.

Materialer, der ikke kan tåle varme, skal fryses ved mindst -18 grader i op til otte døgn. Fryseperiode afhænger af mængde af tøj, der skal fryses.

Det er vigtigt at du ikke blander vasket og uvasket tøj. Hold det derfor adskilt. For eksempel i en tætlukket pose.

Når bekæmpelsen af væggelus er afsluttet, er det yderst vigtigt, at du ikke sætter noget tilbage i rummet, som ikke har fået behandling.

Efter behandlingen skriver skadedyrsteknikeren en servicerapport, der beskriver den løste opgave. Denne får du tilsendt pr. mail. Derfor er det meget vigtigt, at vi får en mailadresse fra dig.

Der skal kun en enkelt væggelus til at starte det hele op igen.

Jo længere tid du har væggelus, jo større er sandsynligheden for, at du også "smitter" andre. Hvilket gør det endnu sværere at bekæmpe væggelusene.

Derfor er det vigtigt at handle så hurtigt som muligt.

Få hurtig hjælp - kontakt os nu

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så du kan slippe af med væggelusene.

Choose country