Myrebekæmpelse i Aalborg

Myrebekæmpelse i Aalborg

Myrebekæmpelse i Aalborg – det klarer vi for dig

Når du har behov for fjernelse af myrer i Aalborg (eller et andet sted i Nordjylland), er du det helt rigtige sted. Benyt vores lokale skadedyrstekniker til at få bugt med dem. De har stor erfaring med bekæmpelse af myrer. Anticimex har været i Danmark siden 1999.

Hvad koster det at fjerne myrer i Aalborg?

Prisen for myrebekæmpelse i Aalborg afhænger af, hvad du har brug for? Bor du i et hus og har brug for at en engangsbehandling mod myrer, er der én pris. Se vores tilbud her.

Har du en virksomhed eller institution, beregner vi timepris for myrebekæmpelsen i Aalborg.

Kontakt vores kundeservice på 69 15 17 44 eller ved brug kontaktformularen for at få mere at vide.

Du får en servicerapport

Når vores skadedyrstekniker har gennemført behandlingen mod myrer, laver han en servicerapport. Den får du en kopi af, så du kan se, hvad der er lavet og hvornår. Den sender vi til dig pr. mail. Det er en PDF-fil. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse, da vi ellers ikke kan sende servicerapporten til dig.

Myrerne får giften på sig og tager den med ned i myreboet, hvor giften også påføres de andre myrer. Det er derfor ikke en gift, der virker i løbet af to sekunder. Der vil typisk gå nogle dage, før du begynder at kunne se effekten af behandlingen mod myrer. Giften skal have tid til at sprede sig og virke.

Når vi behandler mod myrer udendørs, sprøjter vi soklen, hvor det er relevant. Indenfor lægger vi en speciel gel ud.

Hvordan undgår du myrer?

Helt at undgå myrer er nok ikke helt muligt, når det bliver forår og sommer i Danmark. Der er dog nogle ting, som du kan gøre for af reducere myreinvasionen.

Myrerne er hurtige til at opdage, hvis der ligger madrester på din terrasse eller lignende. Det er nærmest en åben invitation til de myrer, som du har i haven. Når de først er kommet til din terrasse, er du ikke langt fra også at have myrer i køkkenet. Sørg derfor at tørre af, så der ikke er mad, der lokker myrerne til.

Hvis myrerne har fundet vej ind, så læg mærke til, hvilken vej de følger. De lægger et duftspor, så de næste myrer ved, hvilken vej de skal følge for at komme ind til alle herlighederne. Ved at fjerne sporet, gør du det sværere for myrerne at finde vej.

Bestil i dag

Kontakt os i dag for at få gjort noget ved myrerne, så du kan få din normale hverdag tilbage. Vi er klar til at hjælpe dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44