Rottebekæmpelse - det klarer Anticimex

Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse er ikke bare rottebekæmpelse

Rotter er snu og meget dygtige til at tilpasse sig de forhold, som de lever under. Derfor er de så svære at få bugt med. En effektiv rottebekæmpelse kræver noget mere og andet end en boks med gift i.

Hos Anticimex har vi en bred vifte af løsninger, som kan tilpasses dit behov.

Vi hjælper en lang række brancher med at minimere risikoen for rotter. Det er blandt andet:

Rottehunde

- effektive til lokalisering og nedkæmpelse af rotter

Rotter er intelligente dyr og dygtige til at gemme sig. Derfor kan de være meget svære af lokalisere. Men de kan ikke skjule sig for vores rottehunde, der hurtigt og effektivt finder frem til rotterne. Kan vores rottehund få fat på rotten, bliver rotten slået hurtigt ihjel. I andre situationer, hvor rotten har gemt sig og er blevet lokaliseret, har man nu lokaliseret, hvor der skal sættes ind.

Rottehunde benyttes ofte i detailbutikker, som i stort omfang fortsat benytter traditionel rottebekæmpelse.

Traditionel rottebekæmpelse

Hos Anticimex tilbyder vi også traditionel rottebekæmpelse til vores kunder, som af forskellige årsager ikke ønsker at benytte Smart rottebekæmpelse.

Disse kunder får typisk et antal depoter placeret rundt om deres bygninger med detektorblokke. Er der rotteaktivitet, erstattes detektorblokkene med rottegift. Depoterne bliver tjekket et antal gange år året, baseret på den aftale, som er indgået.

Kommunal rottebekæmpelse

Du kan også opleve, at det er en tekniker fra Anticimex, der kommer for at bekæmpe dine rotter, når du henvender dig til kommunen. Det skyldes, at en række kommuner har bedt Anticimex om at håndtere den kommunale rottebekæmpelse, som der betales til via ejendomsskatten.

Skal vi også hjælpe dig?

Hos Anticimex kan vi tilbyde hele paletten af rottebekæmpelse. Over hele landet. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at minimere risikoen for rotteproblemer hos dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44