Rottebekæmpelse i Faaborg

Rottebekæmpelse i Fåborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Kan Anticimex i Faaborg også hjælpe dig?

Som et af Danmarks største firmaer inden for rottebekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse i det hele taget, har vi kunder i alle brancher: Detailbutikker, hoteller, boligforeninger, fødevareproducenter, kommuner og mange andre. De har indgået en kontrakt med os om forebyggelse og fjernelse af rotter i Faaborg.

Hvad koster rottebekæmpelse i Faaborg?

Der er nærmest ikke to aftaler, der er ens. Der for har vi ikke en fast prisliste for alle vores løsninger. Prisen tilpasses den individuelle løsning.

Hvis du ønsker gratis fjernelse af rotter i Faaborg, skal du kontakte kommune. Via deres hjemmeside kan du anmelde rotter på din ejendom. Så kommer der en rottefænger og fjerner dine rotter i Faaborg. Det er den løsning, som du betaler til via ejendomsskatten.

Hvad har du brug for?

Når det kommer til bekæmpelse af rotter, er der mange muligheder. For at finde den bedste løsning til dig, har vi brug for at kende din situation og dine behov. Når du kontakter os, bliver du derfor sat i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent. På baggrund af dine input laver han en tilbud til dig på rottebekæmpelse i Faaborg.

Skal det være Smart eller traditionel bekæmpelse af rotter?

I mange år har kampen mod rotter i høj grad bestået af metalbokse med rottegift i. De blev og bliver placeret rundt om bygningerne. Så rotterne kan æde giften og dø af det. I dag er det dog sådan, at der først må komme gift i boksene, når der er konstateret rotter. Ingen rotter, ingen gift. Så er der indikatorblokke. Hvis en rotte har været i blokken – eller der observeres rotter på ejendommen, kommer giften frem.

Og så er der Smart.

Smart bruger IKKE gift. I stedet bruges avanceret teknologi og data. Smart består af både overvågnings- og bekæmpelsesenheder, som placeres strategisk. Smart-enhederne kører 24/7. Hvis en rotte går i fælden eller bliver observeret, sendes besked til det centrale kontrolsystem. Så der kan sættes hurtigt ind. Alle Smart-enheder i løsningen sender besked, hvis der sker noget.

Ved hjælp af overblikket har du også et bedre overblik over hele situationen. Så der kan sættes målrettet og effektivt ind.

En lang række af vores kunder har foretaget skiftet fra traditionel bekæmpelse af rotter til Smart rottebekæmpelse.

Kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder for at få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44