Rottebekæmpelse i Middelfart

Rottebekæmpelse i Middelfart

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Vi har også en løsning til dit behov

Som et af landets største firmaer inden for rottebekæmpelse, har betjener vi en bred vifte at virksomheder, skoler, kommuner og andre. Det gælder også rottebekæmpelse i Middelfart. Løsningerne er meget forskellige, for vores kunder har meget forskellige krav og behov. Hver løsning tager udgangspunkt i den specifikke situation. Fødevarevirksomheden med de mange certificeringer skal leve op til mange flere krav end en ejerforening, der ønsker at sikre sig selv mod rotter.

Hvad koster en aftale med Anticimex i Middelfart?

Prisen for en aftale på sikring mod og fjernelse af rotter i Middelfart hænger sammen med den valgte løsning. Vi har derfor ikke en liste med alle priserne. Individuelle løsninger. Individuelle priser.

Hvad med den gratis kommunale rottebekæmpelse i Middelfart?

Når du ønsker at gøre brug af den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til via ejendomsskatten, skal du anmelde rotterne via kommunens hjemmeside. Derefter vil der komme en tekniker og fjerne dine rotter i Middelfart.

Derfor har vi brug for din e-mail

Når vores skadedyrstekniker har været på besøg, skriver teknikeren en servicerapport, der beskriver hvad der er sket op observeret. Den får du også. Så du har din dokumentation i orden. Vi sender rapporten til dig (eller en anden i firmaet) pr. mail, som en PDF-fil. Derfor skal vi bruge en mailadresse. Har du/I behov for, at flere skal modtage rapporten, kan det sagtens lade sig gøre. Så længe vi har mailadresserne.

Smart er smartere rottebekæmpelse

Kampen mod rotter har stået på i mange år. Og den slutter nok aldrig, for rotter er meget dygtige til at tilpasse sig. Samtidig formerer de sig hurtigt og er ret snu. Vidste du, at et enkelt rottepar kan udvikle sig til 800 rotter på et år?

I mange år har bekæmpelsen bestået af metalkasser med rottegift i. Så har man håbet, at rotterne ville spise af giften og dø.

Hos Anticimex har vi et intelligent og giftfrit alternativ: Smart rottebekæmpelse.

I stedet for at bruge rottegift (og så håbe at rotterne spiser giften) benytter vi avanceret teknologi og data til at vinde over rotterne. Observerer eller dræber en Smart-enhed en rotte, sendes besked til centralsystemet, som så har det samlede overblik over situationen hos vores kunde. Så kan vi sætte målrettet og hurtigt ind.

Stadig flere af vores kunder får øjnene op for udbyttet ved Smart skadedyrsbekæmpelse.

Kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du ønsker.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44