Rottebekæmpelse i Svendborg

Rottebekæmpelse i Svendborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Effektiv bekæmpelse af rotter

Når du vælger Anticimex til at stå for forebyggelse og fjernelse af rotter i Svendborg, vælger du også en samarbejdspartner, som har stor erfaring med dette. Vi har været i Danmark siden 1999. I dag er vi blandt de største skadedyrsbekæmpere i Danmark. Når det kommer til intelligent og giftfri rottebekæmpelse, er vi de største.

Hvad koster det at få fjernet rotter i Svendborg?

Prisen på rottebekæmpelse i Svendborg afhænger i høj grad af, hvad du har brug for. Hvis du har et lille landbrug, hvor du har brug for traditionel bekæmpelse, vil prisen være lavere end hvis du har en stor boligforening, som skal have installeret intelligente kloakfælder. Og så er der alle de andre muligheder.

Kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden. Så du kan blive sat i forbindelse med vores lokale skadedyrskonsulent. I fællesskab får I fundet ud af, hvad der skal til for at minimere risikoen for at du har rotter. På den baggrund får du et tilbud. Når du har accepteret tilbuddet, sætter vi i gang.

Ønsker du at benytte den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til over ejendomsskatten, skal du kontakte kommunen.

Hvorfor kan Smart være løsningen for dig?

Hos Anticimex fokuserer vi meget på giftfri og intelligent forebyggelse og bekæmpelse af rotter. Til at løse den opgave, har vi Smart.

Smart giver dig overvågning af dit område. Smart giver dig bekæmpelse uden brug af rottegift. Smart giver dig dokumentation.

Smart er et opgør med den traditionelle måde at bekæmpe rotter på.

Hvad kan du selv gøre?

Rotter er meget intelligente og gode til at tilpasse sig forholdene, hvor de opholder sig. Derfor er de så svære at komme til livs. Kombineret med deres formeringsevne (2 rotter kan blive til 800 på et år), kan et lille rotteproblem hurtigt vokse sig til et stort rotteproblem. Derfor gælder det om at forebygge og bekæmpe bedst muligt.

Når du sørger for, at der er ryddet op omkring dine bygninger og at din bygning ikke har nogle nemme adgangsveje for rotterne, gør du det sværere for rotterne at komme ind og at lave opmarchområder lige rundt om din bygning.

Kontakt os i dag

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os, hvad du har brug for. Så finder vi den løsning, som du har behov for.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44