Anticimex er specialister i at forebygge og bekæmpe rotter - 69151744

Jeg har rotter! Hvad gør jeg?

Du skal anmelde rotterne

Når du har konstateret (eller har mistanke) om rotter, har du pligt til at melde det, så rottebekæmpelsen kan sættes i gang. Det gælder uanset, om du benytter den kommunale rottebekæmpelse eller du har tegnet en sikringsordning på bekæmpelse af rotter.

Når du vil bruge den kommunale rottebekæmpelse

I Danmark betaler vi til den kommunale rottebekæmpelse via ejendomsskatten. Derfor kan du ringe til kommunen og få dem til at fjerne rotterne. Du har allerede betalt for det, så du skal ikke have dankortet frem.

Typisk skal du anmelde rotterne via din kommunes hjemmeside. For at finde siden, hvor du skal melde rotterne, kan du gå en tur på Google og skrive ”Anmeld rotter + navnet på din kommune”.

Retningslinjerne for at anmelde rotter til den kommunale rottebekæmpelse varierer fra kommune til kommune. Ved at lave ovenstående søgning vil du under alle omstændigheder komme til et sted, der præcist fortælle dig, hvordan du skal anmelde rotterne.

I forbindelse med anmeldelsen, skal du angive din adresse, hvor du har set rotterne (kælder, have, hønsehus, køkken eller andet) dine kontaktoplysninger.

Så bliver du hurtigst muligt kontaktet af den kommunale rottefænger, som sætter gang i en bekæmpelse af rotterne. Når bekæmpelsen er fuldført, vil din sag blive lukket.

Alle kommuner har ikke de samme tider for udrykning. Typisk er er kortere udrykningstid, når der er konstateret rotter indenfor.

Det er typisk private, der benytter sig af denne ordning. Anticimex står i for den kommunale rottebekæmpelse i nogle danske kommuner, men du skal i første omgang kontakte kommunen.

Når du har en servicekontrakt

Det er ikke alle, der kan ”nøjes” med den kommunale rottebekæmpelse. Lovgivning og certificeringer kan kræve mere end den kommunale ordning kan tilbyde. Det gælder blandt andet for fødevarevirksomheder, supermarkeder, produktionsvirksomheder og mange andre. Derfor tegner de en sikringsordning med Anticimex eller en anden skadedyrsbekæmper.

En anden almindelig grund til at tegne en sikringsordning på rottebekæmpelse er, at man ikke vil have ry for at være en rotterede. Derfor tegner boligforeninger, daginstitutioner, skoler og mange flere også en sikringsordning.

Når en af vores kunder konstaterer, at de har rotter, skal de bare ringe til os, og så sætter vi en bekæmpelse i gang.

ELLER

vi opdager rotten før kunden, fordi vi har installeret intelligente overvågnings- og bekæmpelsesfælder efter aftale. Med denne løsning er der overvågning/bekæmpelse døgnet rundt. Hele ugen. Hele året. Det er vores SMART-system. Oplysninger fra de enkelte SMART-enheder bliver sendt til et centralt kontrolsystem, så vi har alle data om situationen.

Derfor kan vi sætte hurtigere ind og derved forebygge, at situationen udvikler sig.

Her kan du se forskellen mellem den traditionelle løsning og SMART-løsningen.

Hvad med udrykningstider?

Disse bliver aftalt på forhånd, på baggrund af gældende ønsker, krav og behov. En fødevarevirksomhed vil typisk have brug for hurtigere udrykning end en folkeskole.

Bliv endnu klogere på rotter og rottebekæmpelse

Har du brug for en sikringsaftale?

Hvis du har brug for mere end den kommunale rottebekæmpelse tilbyder dig, så kontakt os og fortæl, hvad du har brug for.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44