Skadedyrsbekæmpelse

Vi hjælper alle brancher og private

Uanset om du er fødevareproducent, logistikvirksomhed, hotelejer, privatperson eller noget helt femte, kan vi hjælpe dig.

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Vi kan hjælpe dig med alle gængse skadedyr i Danmark:

  • Rotter, mus, væggelus
  • Duer, måger, flagermus
  • Sølvkræ, skægkræ, møl
  • Myrer, hvepse, borebiller
  • Og hvad der nu ellers generer dig

SMART skadedyrsbekæmpelse - effektiv og giftfri

En stadig større del af vores skadedyrsbekæmpelse sker med SMART, som sikrer overvågning/bekæmpelse hele døgnet, hele ugen, hele året. Derved kan der sættes hurtigt ind, hvis behovet skulle opstå. SMART-enhederne sender data til det centrale kontrolsystem.

Det gælder især bekæmpelse af rotter og mus. Der er dog også løsninger beregnet til insekter.

SMART står i skarp kontrast til den traditionelle skadedyrsbekæmpelse, hvor der typisk er et antal inspektioner fordelt ud over året. Derved kan skadedyrene nå at forårsage store ødelæggelser og at blive mange.

En stadig større del af vores kunder vælger SMART-løsning.

Er smart skadedyrsbekæmpelse noget for dig?

Sandsynligvis, men se vores webinar om SMART og bedøm selv. Du melder dig til her.

Sådan foregår det

Når du har opdaget, at du har skadedyr, bør du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan iværksætte skadedyrsbekæmpelsen hurtigst muligt. Fortæl os hvilke skadedyr, som du har fået og hvor de er.

Når der er tale om f.eks. fjernelse af hvepsebo, kan vi sætte opgaven i gang, når vi har fået dine oplysninger. Det er en enkel opgave.

Ved mere komplicerede opgaver skal der typisk en konsulent ind over. I de situationer forbinder vi dig med den lokale skadedyrskonsulent, som i samarbejde med dig finder den løsning, der dækker dine behov. Det kunne være at sikre din virksomhed eller boligforening mod rotter med intelligente og giftfri kloakfælder.

Hvis du har brug for at få fjernet rotter via den kommunale ordning, skal du kontakte din kommune.

Stort fokus på bæredygtige løsninger

Hos Anticimex er vi meget bevidste om at bruge så miljøvenlige løsninger, som overhovedet muligt. Derfor er vi også meget glade for, at stadig flere i Danmark har fået øjnene op for vores løsninger, som ikke bruger gift.

Kontakt os i dag

Få løst dit skadedyrsproblem hurtigst muligt, så du kan få din hverdag tilbage. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Choose country