Rottebekæmpelse i Nyborg

Eksperter i bekæmpelse af rotter

Når du vælger Anticimex i Nyborg til at forebygge og bekæmpe rotter, vælger du et af Danmarks mest erfarne og største firmaer inden for rottebekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse generelt. Vi har fjernet rotter i Nyborg og resten af Danmark siden 1999. Vi har 100 teknikere fordelt over hele landet. Der er også en i nærheden af dig, som kan løse opgaven.

Hvordan får du en aftale med Anticimex?

Ring til os i dag – eller brug kontaktformularen – og fortæl at du har brug for en aftale om forebyggelse og rottebekæmpelse i Nyborg. Så sætter vores kundeservice dig i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent. Konsulenten vil spørge ind til, hvad du har behov for. På den baggrund vil han komme med et løsningsforslag og et tilbud. Accepterer du tilbuddet, går vi i gang i henhold til det aftalte.

Skal det være Smart? Eller traditionelt?

Mange kører fortsat med den traditionelle rottebekæmpelse, med de sædvanlige rottedepoter rundt om bygninger, som der kommes rottegift i, når der er konstateret rotter på ejendommen.

Stadig flere af vores kunder skifter til vores Smart-alternativ. Her er rottegift skiftet ud med avanceret teknologi og målrettet brug af data. Data sikrer en mere effektiv bekæmpelse af rotter.

Deltag i webinar og få svaret

Smart rottebekæmpelse er et opgør med den gamle måde at bekæmpe rotter på. Derfor kan det være udfordrende at sige, om det skal være det ene eller det andet. For at give dig bedre mulighed for at beslutte dig, har vi lavet et webinar. Her får du svarene på mange af de spørgsmål, der typisk dukker op, når man overvejer Smart rottebekæmpelse. Det varer en lille halv time. Meld dig til her (

Læs hvordan vi har hjulpet andre med rottebekæmpelse

Tag et kig på vores samling af cases, der beskriver, hvordan vi har hjulpet en række af vores kunder. Det er selvfølgelig kun et udsnit. Mange af vores kunder ønsker at gå stille med dørene angående rottebekæmpelse.

Gratis fjernelse af rotter i Nyborg?

Når du ønsker at gøre brug af den gratis bekæmpelse af rotter, skal du henvende dig til kommunen. Du skal anmelde rotterne til dem. Du kan evt. gøre det via kommunens hjemmeside. Det er den ordning, som du betaler til via ejendomsskatten.

Hvordan kan du selv forebygge rotteangreb?

Der er en række ting, som du kan gøre, som reducerer din risiko for at få rotter. Kort fortalt gælder det om at give rotterne så svære betingelser som muligt. En rotte skal bruge et hul på en størrelse med en to-krone for at komme ind i din bygning.

Få hjælp – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller skriv en besked via vores kontaktformular og fortæl, hvad du har brug for hjælp til. Så finder vi en løsning til dig.

Choose country