Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Nyborg

Hvilke typer skadedyrsbekæmpelse tilbyder vi i Nyborg?

Vi kan hjælpe dig med praktisk talt alle de skadedyr, som du kan blive udsat for i Danmark. Uanset om du har problemer (eller ønsker at minimere risikoen for at få problemer) med rotter, mus, væggelus, måger, duer, myrer, flagermus, kakerlakker, hvepse eller et andet skadedyr, kan vi klare opgaven.

Hvad koster det?

Det afhænger af, hvilken opgave vi skal løse for dig. Og omfanget af opgaven. Typisk er der stor forskel på de forskellige opgaver: Bekæmpelse af sølvfisk i badeværelset i en privatbolig, bekæmpelse af væggelus på et hotel eller fabrikken, der har brug for den helt store løsning mod rotter.

Derfor har vi ikke en samlet liste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Nyborg eller andre steder. Kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side. Så vi kan finde den rette løsning til dig. Til den rette pris.

Ønsker du gratis bekæmpelse af rotter, som du har betalt til via ejendomsskatten, skal du anmelde rotterne via kommunens hjemmeside.

Traditionel eller Smart skadedyrsbekæmpelse i Nyborg

Når det gælder bekæmpelse af skadedyr, kan Anticimex i Nyborg tilbyde dig flere løsninger:

Der er den traditionelle skadedyrsbekæmpelse, som du kender den. Og så har vi SMART.

SMART er nytænkning af skadedyrsbekæmpelse. Hvor en traditionel fjernelse af skadedyr i Nyborg ofte vil ske ved hjælp af gift, bruger SMART avanceret teknologi og data til at klare opgaven. Alle SMART-enheder – uanset om der er tale om en overvågnings- eller bekæmpelsesenhed – giver melding til centralsystemet, når enheden har registeret eller dræbt et skadedyr.

Det giver det store overblik over situationen hos dig. Så vi kan målrette indsatsen og derved give dig en mere effektiv indsats mod skadedyr i Nyborg.

Vælg Anticimex som dit skadedyrsfirma i Nyborg

Hos Anticimex har dygtige teknikere, som er fordelt over hele landet. Vi har også en tekniker i nærheden af dig, som kan hjælpe dig med fjernelse af skadedyr i Nyborg.

Når vores tekniker har fjernet dine skadedyr i Nyborg, får du en servicerapport. Vi sender den til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse.

Få hjælp – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl os, hvad du har brug for. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44