Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Middelfart

Hvilke skadedyr skal vi fjerne hos dig i Middelfart?

Kontakt os og fortæl, hvilket problem du skal have løst med skadedyr. På baggrund af dine oplysninger iværksætter vi bekæmpelse af skadedyr, så du kan få din normale hverdag tilbage.

I de enkle sager (fjernelse af hvepsebo eller bekæmpelse af myrer i dit private hjem) kan vores kundeservice klare alle detaljerne og sætte gang i fjernelsen af dine skadedyr i Middelfart.

Ønsker du at tegne en samlet aftale på skadedyrsbekæmpelse på flere boligblokke i Middelfart, skal der en skadedyrskonsulent ind over. På baggrund af dialogen mellem dig og vores konsulent, laver han et tilbud til dig på den løsning, der matcher dine krav og behov.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse?

Det afhænger af, hvad du har brug for. Er det en lille enkel opgave eller er det en stor, omfattende aftale? Fordi der er så stor forskel på de enkelte opgaver, har vi ikke en samlet liste med priser på alle typer skadedyrsbekæmpelse i Middelfart.

Kontakt os og fortæl, hvad du har brug for. Så kan vi give dig den rette løsning til den rette pris.

Hvorfor skal I bruge min mailadresse?

Det er der flere grunde til. Når Anticimex har besøgt dig i Middelfart for at løse en opgave, skal vores skadedyrstekniker lave en rapport. Så der er styr på dokumentationen. Du får en kopi af servicerapporten, så du også ved, hvad der er sket. Hvert besøg udløser en servicerapport. Denne servicerapport sender vi til dig pr. mail, som en PDF-fil.

Vi skal også bruge din mail til at sende fakturaen. Foretrækker du at betale via EAN, kan du også det. Disse informationer skal du give vores kundeservice.

Det behøver ikke være den samme mail til servicerapport og faktura. Det er helt op til dig. Skal der være flere modtagere af servicerapporten kan det også sagtens lade sig gøre. Så længe du forsyner os med de korrekte mailadresser.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af de største skadedyrsfirmaer i Danmark og er landsdækkende. Vi er 120 ansatte, hvoraf 100 er skadedyrsteknikere. Samtidig er vi del af noget større. På verdensplan er vi – udover i Danmark – i 17 andre lande, deriblandt Australien, Italien, Sverige og Spanien. Man kan derfor vælge Anticimex som sit skadedyrsfirma i Middelfart, Madrid, Malmö og mange andre steder

Lad os fjerne dine skadedyr i Middelfart

Kontakt os i dag og bestil en løsning på dine problemer med skadedyr. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44