Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Frederikssund – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Frederikssund

Vi er specialister i hvepsebekæmpelse

Lad os tage os af dine hvepse. Vi har både erfaringen og udstyret til at løse opgaven for dig. Så du kan få din hverdag tilbage.

Hvad koster det?

Som privatkunde er der to priser: En pris for det nemt tilgængelige hvepsebo og en for det svært tilgængelige hvepsebo. Et nemt hvepsebo kan nås fra jorden, uden videre. Det svært tilgængelige hvepsebo kræver stige eller at vores tekniker skal ind på dit krybeloft.

Når du kontakter vores kundeservice pr. telefon eller kontaktformularen nederst på denne side, fortæl dem, hvor hvepseboet er.

Læs om vores tilbud til private her.

For vores erhvervskunder beregnes timepris.

Hvordan foregår bekæmpelsen af hvepse i Frederikssund?

Når du har kontaktet os angående bekæmpelse af hvepse/fjernelse af hvepsebo i Frederikssund, opretter vi en opgave, som vi sender til den lokale Anticimex-tekniker i Frederikssund. Teknikeren kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en tid med dig. Vær opmærksom på, at vores skadedyrstekniker ringer fra skjult nummer.

Hvepsenes bo bliver sprøjtet, så hvepsene i boet dør. Typisk vil der være hvepse, som ikke er i boet, når vi behandler det. De vil først blive ramt af giften, når de returnerer til boet. Derfor er der god mening i at lade boet hænge.

Hvepse genbruger ikke et hvepsebo. Du behøver derfor ikke frygte, at der flytter nye hvepse ind. Når det bliver koldt, kan du med fordel pille det gamle bo ned.

Når hvepsene er blevet bekæmpet, skriver serviceteknikeren en rapport. Den får du en kopi af. Vi sender den til dig pr. mail. Derfor har vi brug for din mailadresse.

Slip af med hvepsene - kontakt os

Lad os hjælpe dig af med hvepsene, så du kan få din normale hverdag tilbage. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44