Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Sønderborg – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Viborg

Vi er specialister i hvepsebekæmpelse

Som et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse, har vi stor erfaring med at bekæmpe hvepse. Overlad opgaven til vores erfarne tekniker og få ro i sindet igen.

Vi hjælper alle med bekæmpelse af hvepse

Uanset hvem du er, kan du få hjælp mod hvepsene hos Anticimex. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder og organisationer indenfor alle brancher.

Bekæmpelsen af hvepse i Viborg – sådan foregår det

Når du har bestilt bekæmpelse af hvepsene, sender vores kundeservice opgaven til den lokale tekniker, som skal udføre opgaven. Teknikeren kontakter dig for at lave en aftale for fjernelse af hvepseboet.

Teknikeren sprøjter boet, så hvepsene dør og hvepseboet bliver ubeboeligt for hvepsene. De hvepse, der ikke var i boet da boet blev behandlet, får giften, når de vender tilbage til boet. Der kan derfor godt være lidt hvepseaktivitet i de efterfølgende dage.

Når opgaven er udført, skriver vores tekniker en servicerapport, så der er styr på, hvad der er sket. Den får du en kopi af, pr. e-mail. Derfor er det vigtigt, at du har givet os din mailadresse.

Er der noget, som du selv kan gøre?

Ja, der er nogle ting, som du selv kan gøre for at reducere din risiko for at få en hvepseplage. Læs blandt andet om "Sådan forebygger du hvepseinvasionen".

Er du allergisk over for hvepsestik og hvepsenes gift, så lad være. Lad os klare det for dig. Vores FAQ bliver løbende udvidet. Ikke kun om hvepse, men om skadedyr generelt

Hvem er Anticimex?

Anticimex er en af Danmarks største bekæmpere af skadedyr. Udover hvepse bekæmper vi også rotter, mus, væggelus, myrer, kakerlakker, måger, duer og de andre skadedyr, som du kan blive udsat for i Danmark. Vi startede i Danmark i 1999. På verdensplan finder du Anticimex i 21 lande. Vi er har passeret de 10.000 ansatte.

Bestil os til at fjerne dine hvepse i Viborg

Lad os tage os af dine hvepse. Ring til os på 69 15 17 44 eller skriv til os via kontaktformularen og bestil opgaven.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44