Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Kalundborg – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Kalundborg

Hvordan foregår hvepsebekæmpelsen?

Når du har kontaktet os og fortalt, at du har brug for at få fjernet hvepse i Kalundborg, opretter vi en sag på opgaven. Den bliver sendt til en lokal tekniker, der så kontakter dig for at aftale en tid. Teknikeren ringer typisk fra skjult nummer.

Under bekæmpelsen af dine hvepse i Kalundborg vil teknikeren sprøjte boet.

Sprøjtningen af hvepseboet vil få aktiviteten fra hvepsene til at styrtdykke. Der kan dog stadig være enkelte hvepse tilbage, som ikke var i boet, da det blev sprøjtet. Hvepse, der kommer ind i boet, vil også dø. Derfor vil aktiviteten typisk være slut i løbet af et par dage.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Når du har haft besøg af Anticimex’ tekniker i Kalundborg, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver besøget. Så der er styr på dokumentationen. Du får også denne servicerapport. Den sender vi til dig som PDF via e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har en korrekt mailadresse til dig.

Hvis det er nødvendigt, kan vi sagtens sende servicerapporten til flere modtagere, så længe vi har de korrekte mailadresser.

Hvad kan du selv gøre mod hvepsene?

Der er en række ting, som du selv kan gøre for at minimere problemerne med hvepse. Læs for eksempel artiklen om, hvorfor du med fordel kan fjerne gamle hvepseboer.

Hvem er Anticimex?

Vi har været i Danmark siden 1999 og har i den tid bekæmpet hvepse, rotter, mus, flagermus, kakerlakker og mange andre skadedyr. Vi er et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi er 110 ansatte, hvoraf 90 er serviceteknikere, fordelt over hele landet.

På verdensplan er vi også blandt de største. Du finder Anticimex i 21 lande, heriblandt Tyskland, Spanien, Singapore og selvfølgelig Danmark.

Slip af med hvepsene – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvor den er gal med hvepse. Så sender vi en tekniker, der kan hjælpe dig med at få din normale hverdag – uden risiko for at blive stukket af en hveps – tilbage.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44