Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Frederikssund – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Frederikssund

Bekæmpelse af hvepse

Vores erfarne teknikere i Frederikssund har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Det gør det muligt for os at levere en professionel og effektiv bekæmpelse af hvepse i Frederikssund.

Når hvepseboet er væk, bliver der ikke bygget et nyt bo der. Hvepse bygger ikke på samme sted to gange.

Hvordan foregår bekæmpelsen af hvepse i Frederikssund?

Når du har kontaktet os angående bekæmpelse af hvepse/fjernelse af hvepsebo i Frederikssund, opretter vi en opgave, som vi sender til den lokale Anticimex-tekniker i Frederikssund. Teknikeren kontakter dig hurtigst muligt for at aftale en tid med dig. Vær opmærksom på, at vores skadedyrstekniker ringer fra skjult nummer.

Hvepsenes bo bliver sprøjtet, så hvepsene i boet dør. Typisk vil der være hvepse, som ikke er i boet, når vi behandler det. De vil først blive ramt af giften, når de returnerer til boet. Derfor er der god mening i at lade boet hænge.

Hvepse genbruger ikke et hvepsebo. Du behøver derfor ikke frygte, at der flytter nye hvepse ind. Når det bliver koldt, kan du med fordel pille det gamle bo ned.

Når hvepsene er blevet bekæmpet, skriver serviceteknikeren en rapport. Den får du en kopi af. Vi sender den til dig pr. mail. Derfor har vi brug for din mailadresse.

Slip af med hvepsene - kontakt os

Lad os hjælpe dig af med hvepsene, så du kan få din normale hverdag tilbage. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44