Skadedyrsbekæmpelse på Fyn

Skadedyrsbekæmpelse på Fyn

Vi kan sørge for fjernelse af de fleste skadedyr på Fyn og resten af Danmark. Det er dog især rotter, mus, hvepse, væggelus, myrer og møl, som vi bekæmper. Vi bekæmper også flagermus i de perioder på året hvor det er tilladt. Det er vores lokale skadedyrsteknikere, der løser opgaverne med at bekæmpe skadedyr på Fyn.

Priser på skadedyrsbekæmpelse på Fyn

Der er stor forskel på de forskellige typer bekæmpelse af skadedyr. Nogle er ganske enkle og kan hurtigt klares, hvor andre kræver gentagne behandlinger. Samtidig er der stor forskel på de enkelte skadedyrsangrebs omfang.

Derfor kan vi ikke give dig en fast prisliste på de forskellige behandlinger. Kontakt vores kundeservice og nærmere. Skal du have fjernet et hvepsebo , vil de hurtigt kunne hjælpe dig og oprette en sag med det samme. Har du brug for en komplet skadedyrssikring af hele din fabrik, bliver du sat i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent. Så I kan fastslå, hvad du har brug for. Så du kan få et tilbud, der passer til dit behov.

Sådan foregår det

Når vi har aftalt hvilken type skadedyrsbekæmpelse vi skal udføre for dig på Fyn, løser vi opgaven. Når vores skadedyrstekniker er færdig med sit besøg hos dig, laver han en servicerapport. Den får du en kopi af, så du kan se, hvad der er sket. Denne servicerapport sender vi som PDF-fil til dig via e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse. Du får en servicerapport efter hvert besøg.

Brug os som dit skadedyrsfirma på Fyn

Har du behovet, har vi løsningen. Som et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse har vi en bred vifte af løsninger. Både inden for traditionel og Smart bekæmpelse af skadedyr.

Smart Skadedyrsbekæmpelse – hvad er det?


SMART er et opgør med den traditionelle måde at bekæmpe skadedyr. I umindelige tider har rottebekæmpelse været ensbetydende med giftdepoter og håb. Man har placeret depoterne rundt om bygningerne og så håbet, at rotterne ville spise giften og dø. I dag må man ikke, så længe der ikke er konstateret rotter på ejendommen, have gift i depotet. Opdager du en rotte eller konstaterer teknikeren på et af sine årlige servicebesøg, at der er spist af indikatorblokkene, må man lægge gift ud.

Smart er overvågning døgnet rundt. Året rundt. Skulle en rotte løbe forbi, vil Smart-enheden opdage dette og sende information om dette til det centrale system. Er der gået en rotte i en Smart-fælde, gives også besked om dette til systemet. Alle Smartfælder er giftfri. Smart giver overblik og hurtig indsats.

Kontakt os

Ring til os eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44