Skadedyrsbekæmpelse i Svendborg

Benyt vores lokale skadedyrsteknikere

Når det kommer til at fjerne skadedyr i Svendborg, har vores lokale teknikere stor erfaring. Det gælder både rotter, mus, hvepse, myrer, væggelus, borebiller og mange andre skadedyr. Vores teknikere får løbende videreuddannelse i bekæmpelse af skadedyr. Du er derfor i gode hænder hos Anticimex. Uanset om du har et firma, driver en skole eller er privatperson. Vi håber at du vælger os, når du har brug for fjernelse af skadedyr i Svendborg.

Sådan foregår skadedyrsbekæmpelsen i Svendborg

Du starter med at fortælle, hvad du har brug for. Skal du blot have fjernet et hvepsebo eller sprøjtet for myrer, opretter vores kundeservice en sag, og du bliver kontaktet af den lokale skadedyrsbekæmper, så I kan aftale tid for besøg. Du får en servicerapport pr. mail efter teknikerbesøget.

Hvis du har brug for en aftale med løbende forebyggelse og skadedyrsbekæmpelse, beder vi vores lokale konsulent om at kontakte dig. Ofte vil vores konsulent besøge dig for at få et indtryk af, hvilken løsning, der vil være den bedste. Indgår du aftale med os om skadedyrsbekæmpelse i Svendborg, får du en servicerapport efter hvert besøg, så du ved, hvad der foregår.

Skadedyrsbekæmpelsespriser for Svendborg

Når du har brug for at få fjernet skadedyr i Svendborg eller at forebygget forekomsten af skadedyr, spiller økonomien sikkert også en rolle. Så hvad koster det, hvis du vælger Anticimex som dit skadedyrsfirma i Svendborg? Det er der desværre ikke noget enkelt svar på. Det skyldes, at der er så mange faktorer, der spiller ind: Hvilket skadedyr skal du have bekæmpet, hvor stort er omfanget, hvilken type kontrakt ønsker du, hvor mange besøg om året har du brug for og meget mere.

Derfor er der ikke EN pris for at få bekæmpet skadedyr. Prisen tager udgangspunkt i, hvad du har brug for. Ring derfor til os for at høre nærmere. Ring til os på 69 15 17 44. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular.

Vi har bekæmpet skadedyr i Danmark siden 1999

Siden 1999, da Anticimex startede i Danmark, har vi bekæmpet mange skadedyr. I løbet af årene har vi fået stadig mere effektive metoder til at gøre dette. En stadig større del af vores løsninger anvender intelligent teknologi, som sikrer hurtigere indsats. Det er vores Smart-løsninger.

Udover at være intelligente er de også giftfri og miljøvenlige. Vi er dermed på forkant med de krav og ønsker, som kunder og samfund har til skadedyrskontrol.

Kontakt os

Brug kontaktformularen herunder eller ring til 69 15 17 44 og fortæl, hvad vi skal hjælpe dig med.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44